Over ccBe > a-kaart

a-kaart

Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal uw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Ook in uw favoriete cultuurcentrum spaart u punten die u kan omruilen voor een voordeel.

U steekt uw gloednieuwe A-kaart gratis op zak. Een slimme investering. Antwerpenaren die het recht op VT-statuut aantonen met een klever van de mutualiteit betalen 2 euro. Met het VT-statuut op uw A-kaart kost een ticket voor een voorstelling bij de cultuurcentra trouwens ook maar 2 euro.

Punten sparen is kinderspel. Telkens wanneer u uw A-kaart voor de speciale ‘spaarzuilen’ houdt, spaart u één punt. Zodra u tien punten heeft gespaard, kan u ze omzetten in een voordeel. In het cultuurcentrum krijgt u zo 2 euro ticketkorting cadeau.

Vraag uw A-kaart aan de balie van het cultuurcentrum. U kan er ook meteen al uw persoonlijke voordelen (leraar, student, VT-statuut, 65+ …) laten opzetten. Zo hebt u voortaan maar één kaart nodig. Op www.antwerpen.be/a-kaart vindt u alle informatie over de voordelen en de plaatsen waar u punten kunt sparen.