Corona-maatregel

Corona-maatregel verlengd: alle voorstellingen in ccBe tot einde seizoen geannuleerd

De stad Antwerpen zet in deze periode alles op alles om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. ccBe neemt hierin haar verantwoordelijkheid en wil haar publiek beschermen. Daarom worden alle voorstellingen en concerten t.e.m. 30 juni geannuleerd. Dit geldt ook voor alle activiteiten ingericht door derden, randactiviteiten en andere evenementen.

Alle tickethouders ontvangen zo spoedig mogelijk een persoonlijke mail met info over de praktische afhandeling. Waar mogelijk proberen we de  voorstelling te verplaatsen naar een latere datum dit of volgend seizoen. Indien we de voorstelling definitief moeten annuleren, krijg je jouw tickets terugbetaald of zetten we ze om in een tegoedbon (ook wanneer de nieuwe datum je niet past). Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de waarde van je tickets te doneren aan ccBe en de getroffen gezelschappen, waarmee je hen de kans geeft om in de toekomst nog fantastische voorstellingen te maken.

ccBe en Bibliotheek De Poort sluiten die tijd ook volledig de deuren. We informeren iedereen tijdig via onze kanalen als er nieuwe maatregelen worden getroffen. Indien je nog vragen hebt, kan je ons mailen via ccBe@antwerpen.be of bellen op 03 286 88 20. Wij danken al onze bezoekers voor hun begrip en solidariteit.

 

Wat kan je zelf doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn heel simpel:

  • Blijf thuis als je ziek bent
  • Was je handen regelmatig
  • Geef niemand nog een hand als groet
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes


Heb je nog vragen? Surf naar www.info-coronavirus.be of bel 0800 14 689.