Ontroerend Goed

Every word was once an animal (uitgestelde voorstelling van 28/04/2020)

De voorstelling begint wanneer iemand op scène komt, naar de microfoon stapt, de hoogte aanpast en begint te spreken. De persoon die dit gaat doen, is goed in beginnen. Iedereen wou die scène graag spelen, maar het lot heeft beslist wie het wordt. 

Als je begint, zet je de toon voor de hele voorstelling. En dat is niet gemakkelijk, beginnen. Het is een zware verantwoordelijkheid, want als de eerste zinnen goed gedaan zijn, als die goed landen, wel, dan is dat pure magie. Het begin kan uiteraard niet voor eeuwig doorgaan. De rest van de voorstelling moet ook gebeuren en neen, we gaan niets verklappen. Maar vertrouw ons, we vertellen u verhalen. 

In Every Word Was Once An Animal danst Ontroerend Goed op het dunne koord tussen de waarheid en een andere waarheid. Vergeet wat u net las. Onthoud gewoon dat een halve waarheid vaak een grote leugen is.


ALEXANDER DEVRIENDT (REGIE & TEKST), ANGELO TIJSSENS, CHARLES PURCELL & CAST (TEKST), AARON J. GORDON, BASTIAAN VANDENDRIESSCHE, CHARLOTTE DE BRUYNE, KAROLIEN DE BLESER, SHÔN DALE-JONES (SPEL)
THEATRE ROYAL PLYMOUTH, KUNSTENCENTRUM VOORUIT EN RICHARD JORDAN PRODUCTIONS (COPRODUCTIE)
DEZE PRODUCTIE KWAM TOT STAND MET DE STEUN VAN DE BELGISCHE FEDERALE OVERHEID (TAX SHELTER), DE VLAAMSE OVERHEID EN DE STAD GENT
SANE DE WILDE (FOTO)

Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • vvk: 16 euro
  • kassa: 18 euro
  • kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe - Schouwburg (ongenummerd)
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Engels gesproken zonder ondertiteling