familie

De familievoorstellingen in ccBe hebben een vaste prijs.
In voorverkoop betaal je 6 euro en aan de kassa 8 euro.

Op de familiedagen heb je enkel voor de voorstelling een ticket nodig, al de andere activiteiten zijn gratis.
Naast vaste waarden – Lore’s knutselatelier, Heidi’s poppenspel en het schminksalon – trakteren we onze kleine bezoekers op allerlei fijne verrassingen en extra’s.

4Hoog

Familiedag | Kom wel 3+

zo 26 sep 2021 - 15.00 uur

Thelma en Louise zijn jarig en dat wordt gevierd! Vlaggetjes, cadeautjes en taart. Alles is er, nu alleen nog wachten… Een kleurrijke, surreële jazzy-country voorstelling over jezelf zijn, over samen en alleen, over wachten en nog eens wachten, over verjaren, over anders zijn en toch ook niet.

Nevski Prospekt

Blues 5+

zo 31 okt 2021 - 14.00 uur

“Ik ga” zegt de ene speler aan het begin van de eerste scène, en laat de andere alleen achter. Zeven keer zal hij dat zeggen, valt een bekende wereld in duigen en zeven keer groeit er uit de brokstukken een nieuwe wereld. Elk einde wordt een nieuw begin met nieuwe mogelijkheden.

Nat Gras

wijtwee // nosotrosdos 6+ | première

zo 31 okt 2021 - 15.00 uur

Twee is een hartslag, de beat van een popnummer. Twee is een weg die zich opsplitst in mogelijke paden zoals dat van Hernan Mancebo Martinez en Samuel Baidoo. Via beeld en beweging onderzoeken ze wat het getal twee allemaal kan inhouden. Hoe kan je in elkaars bij-zijn jezelf-zijn?

Batmat

This side up 4+ | familiedag

zo 7 nov 2021 - 15.00 uur

Ze wonen met vier in een doos. Alles loopt gesmeerd in hun kleine wereld. Tot de doos kapotscheurt en ze plots de wereld én het publiek zien. Het liefst van al zouden ze zich onzichtbaar willen maken, maar dat lukt nauwelijks. En zo begint hun avontuur, met enkel wat spullen en elkaar.

K.A.K.

Snøw 3+

zo 28 nov 2021 - 14.00 uur

Snøw is een voorstelling over de opwarming van de aarde op maat van kleuters. Tijdens een absurde trip langs een keukenrobot en de Noord- en Zuidpool ontdekt de K.A.K. samen met een pinguïn, een frigo, een geschifte kok en een koor van rochelende vuilniszakken, hoe de wereld kan worden gered.

Esmé Bos & Bart Voet

Concert magiq 2,5 +

zo 26 dec 2021

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet gaan in ‘concert magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch. Ze brengen liedjes in verschillende talen over bijzondere momenten in een kleinmensenleven.

Zonzo Compagnie

Familiedag | Hush - Henry's dream machine 6+

di 28 dec 2021 - 14.00 uur

Maak kennis met De Engelse barokcomponist Henry Purcell. Centraal op scène staat een grote toverdoos, een reusachtige maquette van een oud theater. Een droommachine zeg maar. Als de gordijnen opengaan, ontplooit zich een wondere wereld waarvoor Purcell prachtige muziek schreef.

Klankennest

Manta 4 tot 24 m

wo 29 dec 2021 tot do 30 dec 2021

Manta is een installatie en voorstelling waarin muziek, beeld en beweging in dialoog gaan en versmelten tot één geheel vol muzikaal ontdekkingsplezier voor de allerjongsten. Klankennest liet zich inspireren door de bijzondere visuele aanwezigheid en bewegingen van de Manta reuzenrog uit de oceaan.

Anastassya Savitsky

Stellar Boem 6+

zo 30 jan 2022 - 15.00 uur

Stellar Boem is een ontdekkingsreis door de ruimte, een dansante fantasie over leven in een andere wereld, maar ook over het leven in het algemeen. Een universum dat balanceert tussen hedendaagse dans en poppenspel voor nieuwsgierige ruimtevaarders.

Sprookjes Enzo | Pietro Chiarenza

Kat met laarzen 5+

zo 13 feb 2022 - 15.00 uur

Vertrouw jij een kat die laarzen aan heeft en praat? Wij niet … of toch? Want deze kat is een ongelofelijk beest: hij kan toveren! Misschien heb je het verhaal al gehoord, maar je hebt het vast nog nooit gezien zoals wij het laten zien. Als een ondeugend poëtisch verhaal op kousenvoeten.

Sprookjes Enzo | Pietro Chiarenza

Familiedag | pICcOLo 3+

zo 6 mrt 2022

Een sprookje van klein naar groot of omgekeerd. pICcOLo neemt je mee naar een omgekeerde wereld waar de verhoudingen elkaar voor de gek houden, waar niets echt is wat het lijkt en alles verandert waar je bij staat. Waar binnen buiten is, ver dichtbij lijkt en onder boven is geworden.

Circus Ronaldo

Sono io? 11+

zo 3 apr 2022 - 20.00 uur

Twee clowns, vader en zoon, gaan op zoek naar wat hen scheidt en wat hen verbindt. Het wordt een intense zoektocht, want het staat geschreven in de geschiedenis van de mensheid: tussen een vader en een zoon ligt de diepe ravijn van hun gelijkenis. Een grappige, herkenbare en ontroerende zoektocht.

Anton Lachky Compagny

De Anderen 6+

wo 13 apr 2022 - 15.00 uur

Een dansante zoektocht naar onze relatie met de aarde en ecologisch verantwoord leven. Een wervelende poëtische ode aan de creativiteit.

Meurman & de Rudy

Knal 8+ | première

za 14 mei 2022 - 19.00 uur

Een groep ruimtereizigers knalt het heelal in op zoek naar een nieuw (t)huis, een nieuw begin. Bij de lancering zijn ze overtuigd van hun missie, maar wanneer de tijd tijdloos wordt en het zwart uitzichtloos, slaan de verveling en de twijfel toe. Want hoe doe je dat: iets nieuws beginnen?