humor

Geen flauwe grappen over Jantje, Hollanders en domme blondjes
maar echte humor, snedig en lekker droog.
Start hier het plezier!

Comedy Corso

Soe Nsuki ontvangt Thomas Smith, Tom Bibo en Joost Van Hyfte

vr 19 nov 2021 - 20.00 uur

Comedy Corso is de stand-up comedy avond van ccBe. Zoek dekking voor snedige spot, messcherpe satire en rondvliegende lachsalvo’s. Gastvrouw Soe Nsuki ontvangt voor de tweede editie Thomas Smith, Tom Bibo en Joost Van Hyfte. Lachen tot een breuk is op eigen risico.

Mich Walschaerts & Alano Gruarin

Danskny

vr 10 dec 2021 - 20.00 uur

Funk en cabaret... vreemde combinatie zegt u? Niet als de vleesgeworden funk-hengst Alano Gruarin het podium deelt met Kommil Foo-zanger en cabaretier Mich Walschaerts. Vette pianogrooves, kurkdroge beats en Walschaerts die zingt, praat, debiteert en danst.

William Boeva

B30VA

za 11 dec 2021 - 20.00 uur

William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: “Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten. En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer.

Maarten Westra Hoekzema

Toen eindelijk alles lukte | première

do 13 jan 2022 - 20.00 uur

Maarten zoekt antwoord op de vragen: Wanneer is een leven gelukt? Hoe zorg je ervoor dat alles lukt en kun je daar eigenlijk wel voor zorgen? Moeten we eigenlijk wel willen dat alles lukt? Maarten weet op zijn geheel eigen wijze een mengvorm te brengen tussen theater en comedy.

Kamal Kharmach

Mag ik even 2021

vr 21 jan 2022 - 20.00 uur

Kamal zal, voor de derde keer alweer, de eindejaarsconference voor zijn rekening nemen. Met een jaar waar het Capitole werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en waar we meer dan ooit door hebben hoe essentieel kappers zijn, belooft ook deze conference een klepper van formaat te worden.

Lieven Scheire

DNA | theatercollege

wo 26 jan 2022 - 20.00 uur

Lieven Scheire voert jou door de wereld van de menselijke genetica vol wonderlijke weetjes en onthutsende theorieën. Met een mix van toegankelijke wetenschap en comedy brengt hij complexe materie op een begrijpelijke en entertainende manier over, met kennis van zaken en met de nodige dosis humor.

Jan Jaap van der Wal

III-ième

za 5 feb 2022 - 20.00 uur

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in Jan Jaap zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Get up Stand up!

Edition 2020-2021

za 19 feb 2022 - 20.00 uur

Get up, Stand up! is terug. Na drie geweldige edities met onder meer Soe Nsuki, Latif, William Bouva, Erhan Demirci, Lukas Lelie en Kamal Kharmach als nieuwbakken debutanten, wordt het hoog tijd dat we een flinke portie vers talent naar boven scheppen. Wie wordt de nieuwe queen/king/x of comedy?

Erhan Demirci

Doe rustig

wo 23 feb 2022 - 20.00 uur

Druk, druk, druk. Het antwoord als je iemand vraagt hoe hetgaat. Doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, 3 hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen? Neem wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time door naar deze voorstelling te komen.

Robrecht Vanden Thoren

Achteraf niet komen huilen

za 26 mrt 2022 - 20.00 uur

Robrecht is er een tijdje uit geweest. Een kind, pampers, slapeloze nachten, een stukgelopen huwelijk. Vooral dat laatste heeft er in gehakt. Maar eindelijk voelt hij weer hoop. Hij had het nooit gedacht, maar hij heeft er weer zin in. Kom maar op leven, met al je uitdagingen.

Sven De Ridder, Brik Van Dyck & Fokke Van Der Meulen

De Moppentappers

di 17 mei 2022 - 14.30 uur

Sven De Ridder en Brik van Dyck zijn de moppentappers van dienst, ondersteund door barman/moderator Fokke van der Meulen. Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap.