IN DE BUURT

Culturele activiteiten en evenementen kleuren Berchem. De cultuurantenne steekt hierbij een handje toe. Ze geeft gratis advies en maakt je wegwijs in het culturele leven in jouw district. Samen met lokale verenigingen, kunstenaars en buurtbewoners organiseert ze allerlei projecten waarvan een overzicht hieronder. De uitkalender laat dan weer het gehele Berchemse aanbod zien.

Radio Fiona

voor kinderen vanaf 6 jaar

do 1 apr 2021 tot zo 18 apr 2021

In de lege wandelgangen van een schouwburg is de conciërge Fiona alleen achter gebleven. Om de leegte in huis – en in haar hart – te vullen, start Fiona haar eigen radioprogramma en brengt zo het theater weer even tot leven.

Speelweek

sport- en cultuurweek | 7 tot 11 jaar

ma 12 apr 2021 tot vr 16 apr 2021

Tijdens de paasvakantie brengt Larf! zijn theaterkoffer mee en maakt van ccBe een tijdelijke theaterwerkplaats. Maar we gaan natuurlijk ook sporten! Ravot de benen uit je lijf en ontdek coole nieuwe sporten.

PAK - KET - MEE - PAKKET

OOGST & hirngespinst

ma 12 apr 2021 tot zo 16 mei 2021

OOGST en hirngespinst repareren de wereld met kinderen. Hun PAK-KET-MEE-PAKKET helpt je om zelf, hier en daar, je eigen buurt en stad een beetje te repareren. KOOP JE PAKKET AAN IN BIBLITHEEK DE POORT
niet reserveerbaar