CORONA

Corona-update 15 01 2021

De veiligheidsraad heeft op dinsdag 12 januari beslist om de huidige coronamaatregelen voorlopig te verlengen tot 1 maart. De Antwerpse cultuurcentra hebben hierop besloten om de deuren dicht te houden tot einde maart. Deze marge geeft hen de mogelijkheid om een nieuw programma klaar te stomen en zich optimaal voor te bereiden op jullie komst.

Sinds eind oktober 2020 zijn de podia voor het publiek gesloten maar vinden er nog wel een aantal activiteiten plaats zoals repetities, streamings en studiemomenten. Ook deze activiteiten moeten op een goede manier kunnen worden afgerond in functie van een mogelijke heropening.

Mocht er een versoepeling zijn voor begin april, zullen de stedelijke cultuurhuizen hierop anticiperen. Laat ons hopen dat het vaccinatieproces vlot verloopt zodat we jullie eindelijk bij de start van de paasvakantie mogen ontvangen. We kijken er alvast naar uit!

Ben je in het bezit van een ticket dan word je zo spoedig mogelijk door ons gecontacteerd met verdere info over de praktische afhandeling.