CORONA

Wij zijn blij dat we je terug mogen verwelkomen al zal dat net iets anders zijn dan gewoonlijk. ccBe volgt de richtlijnen van overheid en experten nauwgezet op. Om elke bezoeker, vrijwilliger en artiest een veilig en aangenaam bezoek te bieden, vragen we je rekening te houden met enkele coronamaatregelen en deze te respecteren. Samen maken we ccBe coronaproof.

De voorstellingen beginnen stipt op het aangegeven uur. Een half uur voor aanvang ben je van harte welkom in ccBe en word je zodra je bubbel compleet is naar je plaats begeleid. Onze vrijwilligers staan klaar om je wegwijs te maken en alles vlot te laten verlopen.

Uit voorzorg dragen ze een mondmasker en uiteraard wordt bij elke interactie de onderlinge minimumafstand gerespecteerd. Dat verwachten we ook van jou. Het dragen van een mondmasker is verplicht zodra je het gebouw betreedt én in de zalen.

De plaatsen zijn uitzonderlijk ongenummerd zodat we jou en je bubbel op een veilige manier in de schouwburg kunnen toelaten. Aangezien het aantal zitplaatsen beperkt is, kan je helaas je stoelen niet zelf kiezen.

Voor en na de voorstelling zijn vestiaire en bar voorlopig gesloten. Jassen mogen mee in de zaal. Blijf na afloop van de voorstelling zitten tot onze vrijwilligers je ophalen en naar de uitgang begeleiden langs de achterkant van het gebouw (Berthoutstraat).

Als je ter plekke nog vragen hebt over je bezoek spreek dan de aanwezige medewerkers aan of neem contact op met het onthaal op 03 286 88 20 of via ccBe@antwerpen.be.

Als je ziek bent, blijf je thuis. Bezoekers die in de zeven dagen voor een voorstelling symptomen vertoonden of waarvan de huisgenoten symptomen hebben (gehad), kunnen we niet toelaten in onze zalen.