Kamal Kharmach charmeerde tijdens Humo’s Comedy Cup 2014 jury en publiek tot in de finale, met amper één jaar ervaring als stand-upper. Nu staat hij in zijn eerste volavondshow scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is zomaar eventjes 120 kilo lichter, maar ook figuurlijk, omdat hij vastbesloten is zijn materiaal van een snedig randje te voorzien.

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. Voor het grote publiek en zelfs vrienden en familie lijkt hij misschien zijn schaamte verloren, maar zelf kan hij het soms allemaal niet goed volgen.

Met dit debuut probeert hij de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen. Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!

Over Kamal Kharmach:
Sinds Kamals deelname aan Humo’s Comedy Cup gaat het snel voor deze immer sympathieke en energetische comedian. Naast tv-werk voor en achter de schermen en het uit de grond stampen van de Antwerpse comedyclub Lebowski’s, heb je hem zeker zien passeren in één van de volgende formats: De Slimste Mens, Mag ik u kussen, Van Gils en Gasten, 1000 Zonnen, De WK-watchers, De Allesweter, Everbody Happy, De Drie Wijzen, …

Regie: Peter Schoenaerts

Bekijk hier nogmaals zijn beste momenten bij de Slimste Mens in 2015

http://www.vier.be/deslimstemensterwereld/videos/het-beste-van-kamal-kharmach/1454081

In de pers

De Standaard - Marokkaan imiteert Marokkaan

Kamal Kharmach vindt in zijn debuutshow een mooi evenwicht tussen de cynische humor uit zijn beginjaren en de brede populariteit die hij ongenegeerd nastreeft.

Het Belang van Limburg - "Alle Marokkanen zijn knuffelbaar".

"Neen, ik ga absoluut niet lachen met Marrokkanen. Een gemeenschap erdoor halen kan ik niet, mezelf daarentegen dan weer wel".

Het laatste Nieuws-Nina - Selfie.

"Ik vind het net een talent dat ik veel kan doen. Status quo is saai. Dan voel je niet dat je leeft".

het Nieuwsblad/Weekend - "In mijn hoofd ben ik nog altijd dik en onzeker".

Het gewichtsverlies én de overrompelende tv-bekendheid gooiden het leven van Kamal Kharbach totaal overhoop. Stof genoeg voor 'De Schaamte Voorbij', de eerste avondvullende show van de jonge komiek.

Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 12 euro
  • kassa: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Voorprogramma: +25 min.
Voorstelling: +60 min.
Geen pauze voorzien