Op Visite | Veston & Zannemie

Pier leest voor | instapklas, K1 en K2

Honger. Mol heeft honger. Zijn maag rammelt. En Pier ziet er lekker sappig uit. Maar Pier kan lezen. Hij leest zelfs voor. Uit het boek van Mol. Het lievelingsboek van Mol. Dus kan Mol hem niet opeten. Want zelf is hij stekeblind. En zonder Pier zou het leven saai zijn. Verdrietig en donker. Vertel verder Pier! Wat een spannend verhaal! Maar Mol heeft nog steeds honger. Zijn maag rammelt. Hoe loopt dit af?

Veston en Zannemie leerden elkaar al musicerend kennen in een kleutervoorstelling in HETPALEIS. Zij selecteren uit de jaarlijkse ‘Boektoppers’ van uitgeverij Van In de leukste kleuterboeken en geven die aan Mol en Pier om voor te lezen. Mol en Pier zijn poppencreaties van de hand van Patrick Maillard (Bumba, De Grote Boze Wolf Show), die meteen ook de regie op zich neemt.

Annemie Van Daele is violiste en zangeres, werkte freelance voor verschillende huizen waaronder Het Paleis en Theater Tol en is sinds enkele jaren de vaste stem op de luistercd’s voor kleuters van uitgeverij Van In.

Steven van Gool speelt bas, gitaar en ukelele en verdiende zijn sporen bij o.a. Raymond van Het Groenewoud, El Tatoo del Tigre en verschillende kinderproducties in Het Paleis.

Speeldata:
Ma, di of vr in feb/ mrt/ apr 2018


Praktisch

vlieg afbeelding
genre
prijzen
  • per leerling: 4 euro
locatie
  • In het klaslokaal

Extra

In apart lokaal (turnzaal, refter, muzisch lokaal)
Aanvang laatste voorstelling: 13 uur