De Hop Frog Fanfare bestaat uit 10 muzikale klasbakken en karakterkoppen, die het concept ‘fanfare’ in allerlei richtingen rekken. Ze klinken als het leven zelf: nu eens grotesk en absurd, dan weer verstild en eenvoudig. Maar altijd écht: met adem, zweet en ritmes die doen bewegen. De fanfare pakt voor de gelegenheid uit met een meespeelconcert, ze nemen een set instrumenten mee en iedereen krijgt de kans om mee te musiceren en te paraderen.

Aansluitend kan je je vergapen aan de spectaculaire vuuract ‘Perenlicht’ van Circus Paljasso. Geen gensters te gevaarlijk voor deze gasten, spektakel gegarandeerd! Licht ontvlambaar maar zo aanstekelijk dat je niet onberoerd zal blijven. Toch te fris? Geen probleem, op de creatieve markt Wintergoed vind je vast een muts of sjaal. Je kan er ook terecht om originele kerstcadeaus op de kop tikken.

De Klopperij staat klaar met Berchemse biertjes en hotdogs en uiteraard mag de Glühwein niet ontbreken. Voor de kinderen zijn er heerlijke pannenkoeken en warme chocolademelk. Het district trakteert je tussen 17 en 18 uur op een drankje. Na de laatste voorstelling steekt het district de kerstverlichting in de lindebomen aan, de aftrap van een warme en fijne feestperiode.


Praktisch

vlieg afbeelding
genre
prijzen
  • gratis
locatie
  • Plein aan de Vredestraat

Bekijk ook in cc

Theater Gnaffel

Familiedag | De Worstelaar 6+

zo 26 nov 2017 - 15.00 uur

Hartverwarmend poppenspektakel voor zelfs de grootste zwartkijker De Worstelaar is een wervelende en beeldende voorstelling, die laat zien dat mensen zich tegen alle verwachtingen in kunnen blijven verwonderen. Koos de worstelaar komt terecht in een ingedut bejaardentehuis.

Esmé Bos & Bart Voet

Wiegelied 2,5+

wo 27 dec 2017 - 14.00 uur

‘wiegelied’ is een heerlijk intiem concert voor de allerkleinsten. Slaap- en wiegeliedjes van over de hele wereld, in verschillende talen brengen de kleintjes in vervoering. Liedjes van heel dichtbij, ook al komen ze soms van heel ver. Liedjes van bij de bron.

Theater Tieret & Walrus

Familiedag | Meneer Beer en de Woeste Wolven 5+

wo 14 feb 2018 - 15.00 uur

Een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden. Duik mee met Meneer Beer het bos in. Waar Woeste Wolven de muzikale plak zwaaien, Staf de Uil een oogje in het zeil houdt en Eddy De Vos uren kan uitweiden over koetjes en kalfjes.