Supafly presents

An evening dedicated to women in Hip Hop

20h15: MY MIC SOUNDS NICE (docu)
In deze documentaire uit 2010 gaat regisseur Ava DuVernay op zoek naar de rol van vrouwen in hiphop, hoe de industrie vrouwelijke artiesten op de kaar zet en hoe de muziek hen beïnvloedde. Een openhartig en inspirerend verhaal van artiesten van 1988 tot 2010.

21h30 AMAZUMI (live)
AMAZUMI belichaamt flow, ritme en woordkunst. Deze Nepalese uit Hong Kong, zette haar eerste stappen in de hiphop-wereld met haar medewerking voor een documentaire over een Belgische MC uit Londen.
Ze combineert haar voorliefde voor de woordkunst met een drang om zich te uiten, en ze lanceerde haar skills in cyphers in het underground circuit in Londen.
Uiteindelijk belandde ze in Gent, de stad die haar sound echt vorm gaf.

22h30 BLU SAMU (live)
Deze Antwerpse MC met Portugese roots verhuisde een tijdje terug naar Brussel en trok in bij de crew van Le 77 en Zwangere Guy. In 2017 was ze te zien op de grootste podia van het land, en ze eindigde haar onwaarschijnlijk jaar met een optreden in de Ancienne Belgique, waar ze opende voor IMDDB. Ze rapt met een zwoele flow, zingt met een doorleefde stem en neemt zo elk podium volledig in.

& SUPAFLY DJ's

In de pers


Praktisch

genre
prijzen
  • Standaardtarief: 5 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Bekijk ook in cc

Bruishaven

Afro Blood

za 3 feb 2018 - 20.00 uur

Bruishaven geeft jonge artistieke crews de kans om een avond volledig zelf in te vullen. Na het succes van Female TakeOver,

'NUFF SAID

met De Hygiena's, Brother Ali, Sam Hoeck, Dalilla Hermans en Jarred Christmas

vr 2 mrt 2018 - 20.30 uur

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,...