Bontehond & Maas

Familiedag | Drie 4+

De familiedagen zijn telkens weer een feest voor groot en klein met een kindervoorstelling als hoogtepunt van de dag. Naast vaste waarden – Lore’s knutselatelier, Heidi’s poppenspel en het schminksalon – trakteren we onze kleine bezoekers op allerlei fijne verrassingen en extra’s. Enkel voor de voorstellingen heb je een ticket nodig, al de andere activiteiten zijn gratis.

Een stoere drieling op avontuur
De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. De broertjes willen bij elkaar blijven en uit protest gaan ze op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders.

Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn. ‘Drie’ is een remake van een theaterhit uit 2001 en een ode aan de in 2015 overleden regisseur Matthijs Rümke.

Credits
Spel, tekst & regie: Bodil de la Parra, Dorien Folkers, Niek van der Horst, Freek Nieuwdor, Erwin Boschmans, Felix Schellekens, Matthijs Rümke, Carel Alphenaar, Judith Faas | foto: Kamerich & Budwilowitz


Wegloop workshop

16 uur | Gratis inschrijven op de dag zelf

Ben jij weleens weggelopen? Waar zou je dan naartoe lopen? En welke avonturen maak je onderweg mee? We gaan op een filosofische wegloopreis. We gaan op avontuur en maken onze eigen loopchoreografie en fantaseren we over weggaan en weer thuis komen.


De familiedagen zijn een samenwerking tussen ccBe en het district Berchem. 

In de pers

De Groene Amsterdammer - De draadjes in 't hoofd van Jonas

3 spelers met het vermogen om niet alleen de woorden te laten fladderen maar ook heel hun lijven. De schakelingen, de slapstick-toverij, het flitsend handwerk de geestige mimiek - het gebeurt voor je neus, zit erbij, kijkt ernaar en gelooft je ogen niet.

De Theaterkrant - Pareltje uit de doos van zeventien jaar geleden.

De spelers pakken haarscherp de volle ernst waarmee kleuters het leven te lijf gaan. Ze schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek.En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat.

Praktisch

 afbeelding ringleiding vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 6 euro
  • kassa: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Duur: 40 min.