Cinema Retro met Radio Modern

Some Like It Hot_Bal Final

19.30 uur - Some like it hot

Regisseur: Billy Wilder
Acteurs: Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon, George Raft, Pat O'Brien, Marian Collier, Fred Sherman, Mike Mazurki, John Indrisano, …
USA, 1959, 121 min, Nederlands en Frans ondertiteld

In 1959 genomineerd voor 7 oscars, hoogtepunt van sexsymbool Marilyn Monroe, verkozen tot beste filmkomedie uit de Amerikaanse geschiedenis, .. Een absolute aanrader voor wie de film nog niet zag en een heerlijke trip down memory lane voor de liefhebbers!

Nadat ze getuige zijn van een afrekening in het criminele milieu, infiltreren Tony Curtis en Jack Lemmon als Daphne en Josephine in Sugar’s (Marilyn Monroe) damesorkest. Hun vermomming is perfect.. totdat de liefde onverwachts alles in de war stuurt!
Verwacht je aan een komedie van de bovenste plank met spitsvondige dialogen en amusante verwikkelingen!

Vóór ‘Some Like It Hot’ kan je genieten van enkele trailers uit de oude doos!

22 uur - Bal Final

Eenmaal ondergedompeld in de sfeer van de fifties geven we het startschot van Bal Final! De laatste kans op een love connection voor oud op nieuw losbarst. De DJ van Radio Modern neemt ons mee terug in de tijd. Kom dus dressed to impress, met als thema fifties prom night! Laat de Modernettes je look vervolledigen met een retro coupe en matching make-up in hun Beauty Boudoir, en vergoot zo je kans op de titel van ‘Best Dressed’! De Retronettes gaan dan weer graag met jou op zoek naar een potentiële partner. Laat je verovering meteen vastleggen op de kiss cam, en misschien worden jij en jouw kersverse catch wel gekroond tot King & Queen of the Ball.


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk | kassa: 5 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem