Ciné Follies | Halloween

The Fearless Vampire Killers

We halen onze 35mm filmprojector weer boven voor een vertoning van Roman Polanski’s cultklassieker ‘The Fearless Vampire Killers’ met een Sharon Tate om in te bijten. Daarna vieren we Halloween zoals het hoort, in 60s B-movie stijl met burlesque act Wanda De Lullabies & DJ Baby Boy van Radio Modern!

The Fearless Vampire Killers

Professor Abronsius en zijn assistent Alfred reizen af naar een klein dorp in Transsylvanië een om de lokale bevolking te bevrijden van een oud vampiergeslacht. Hun ontmoeting met de bloedmooie dochter van een herbergier vormt de start van een reeks doldwaze avonturen en een heuse vampierenjacht.

Roman Polanski pakt uit met een vampierenfilm die zowel de spot drijft met het genre als het respecteert. Slapstick en horror wisselen elkaar af in deze pretentieloze parodie die niemand onberoerd laat. “Who says Vampires are no laughing matter?”

Met introductie door horror-regisseur Jonas Govaerts.


Wanda De Lullabies
She came from outer space.. Wanda De Lullabies trekt al 8 jaar Europa rond met haar unieke creaties geïnspireerd door 60s en 70s exploitation & B-movie cinema. Verwacht u aan UFO-glamour in deze intergalactische burlesque act.


DJ Baby Boy
He’ll put a spell on you.. Als resident host en DJ bij Radio Modern behoort Baby Boy tot de nieuwe retro-generatie. Voor deze Halloween-editie van Ciné Follies speelt hij al je favoriete spooky tunes van de 50s tot de 80s.


Zak lekker weg in onze cinemazetels en laat de zombiegirls je van gratis snoepgoed voorzien. Kom in je engste Halloween outfit en laat onze make-up artist je transformatie afmaken, zo win jij misschien wel de Creepy Costume Contest!


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deuren: 19u
Film:19.30 uur
Feest: 21.30 uur