AFGELAST
Samen met het management gaan we op zoek naar een nieuwe datum in de nabije toekomst. Wanneer die is vastgelegd, houden wij je zeker als eerste op de hoogte!Compagnie Marius maakte een gloednieuwe vertaling en eigenzinnige bewerking van de twee melancholische komedies ‘De barbier van Sevilla’ en ‘De bruiloft van Figaro’ van de Franse schrijver Beaumarchais. Compagnie Marius gaat terug naar de originele komedie, die actueler en levendiger blijkt dan ooit tevoren. Figaro is een totaalspektakel waarbij alle zintuigen getrakteerd worden op veel spelplezier, een ijzersterke tekst, een lekkere Spaanse maaltijd en een muzikaal intermezzo.

Elke theater- en operaliefhebber moet deze voorstelling gezien hebben. Maak u klaar voor vierenhalf uur non-stop genieten. Je neemt plaats op een tribune in openlucht, hou dus rekening met het weer. Tijdens de pauze schuif je aan tafel voor een heerlijke paella en een glaasje wijn (=inbegrepen in de ticketprijs).

In de pers
“Comp.Marius heeft met Figaro weer eens een intelligente komedie opgevoerd zoals alleen zij dat kunnen.”
- Cutting Edge

“Theater om blij van te worden” **** Focus Knack

“Comp. Marius zet de tanden in Beaumarchais' trilogie over de barbier Figaro. Dat het werk uit de 18de eeuw dateert, weerhoudt de Mariusrakkers er niet van om er een echt theaterfeest én een ode aan de passionele liefde van te maken... Figaro is een aaneenschakeling van misverstanden, amoureuze verlangens, afgunst en bedrog. Geweldig goed en grappig theater waar je blij van wordt.” (Focus Knack)
 

Credits
Vertaling en bewerking: Waas Gramser, Kris Van Trier│Franse vertaling: Monique Nagielkopf│Kostuums: Thijsje Strypens ism Dorothée Catry │Decor: Waas Gramser, Koen Schetske, Kris Van Trier│ Spelers: Evelien Bosmans/Clara Cleymans/Eline Kuppens, Frank Dierens, Waas Gramser, Maaike Neuville, Koen Van Impe/Stefaan Degand, Kris Van Trier│Muziek: Gioacchino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Jonas Vermeulen | Een samenwerking van de Antwerpse cultuurcentra.


afgelast

afgelast

afgelast

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Standaardtarief inclusief maaltijd + glas wijn: 26 euro
  • Kansentarief inclusief maaltijd + glas wijn: 8 euro
locatie
  • Park Middelheim
  • Middelheimlaan 61
  • 2020 Antwerpen

Extra

Duurtijd: 4,5 uur (inclusief pauze)
Deel 1= 1u15
Pauze= 1u
Deel 2= 2u
Maaltijd, een glaasje wijn en een glaasje cava zijn inbegrepen in de ticketprijs.
De voorstelling speelt in openlucht (zorg voor aangepaste kledij).

Geen kortingen geldig, enkel kansentarief.
Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuur(shock)cheques of mercibon.