Grensgeval /Aifoon

Murmur (K2, K3 & L1)

Murmur is de nieuwe voorstelling van de makers van het fantastische Plock! Murmur* gaat over de (on)mogelijke grenzen tussen mens, natuur en ding. Kan een mens een ding worden? Of een machine, of een dier? Kan een ding tot leven komen? En kan een object soms ook dierlijk zijn?
Camiel zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Hij bedekt ze, dempt ze, deelt ze uit. Zo maakt hij live een acrobatische, bewegende geluidscompositie. Is hij een helikopter? Een zwerm spreeuwen? Of toch gewoon een zoekende mens?
Plots beginnen de rugzakken van het publiek te zoemen en wordt alles en iedereen deel van een wervelwind van geluid. Ben je een mens in een groep? Een dier in een zwerm? Of een instrument in een compositie? Of ben je het allemaal tegelijk?
Murmur is een acrobatisch concert dat alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. Een voorstelling voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.
*Murmur: fluisteren, murmelen, brommen, morren, kabbelen, klateren, ruisen

Credits
van en met: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Stijn Dickel, Camiel Corneille, Mieke Versyp, Tim De Paepe , Jeroen Vandesande, Dorine Demuynck | oproducenten: aifoon, Provinciaal domein Dommelhof/Theater op de Markt,C-Takt, MiraMiro | met steun van: De Vlaamse Overheid, Stad Gent, De Grote Post, Circuscentrum, Circusnext | met dank aan: Sterre De Vresse, Ward Mortier, Camille Paycha
Shortlisted CircusNext 2018-2019, European programme coordinated by Jeunes Talents Cirque Europe and supported by the European UnionPraktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • school: 4 euro
locatie
  • ccbe - Schouwburg (scène op scène)
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem