Frank Mercelis & Joke Van oirschot

Talk to me in French

Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten. Tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde haar man als een ware ‘Jean-Jacques’ lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was op slag gered!

In Talk To Me In French neemt ook muzikant en acteur Frank Mercelis (o.a. zanger van Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. In samenwerking met pianiste en componiste Joke Van Oirschot (o.a. Les Femmes De Nicolas) verleidt hij niet alleen met Franse chansons. Ze brengen ook eigen creaties, geïnspireerd door verschillende muzikale invloeden als Argentijnse tango, bossanova, bolero, Franse pop en Nederlandstalige klassiekers.

Talk To Me In French is een persoonlijke, intieme en bij momenten ondeugende muziekvoorstelling die je weer goesting geeft. Kortom, red je huwelijk en kom kijken naar “Talk to me in French”.


RANI VAN OIRSCHOT (FOTO)
 

In de pers

deMusic -

‘Zijn album (‘Laat Het Gebeuren’) is als een boek dat tijd vergt om uit te lezen. Maar uiteindelijk ben je een ervaring rijker als je het uit hebt’

Trouw -

‘In zanger Frank Mercelis schuilt net zo goed een France Gall als een Jacques Brel en een Charles Aznavour’

Gazet Van Antwerpen -

‘Muzikale pareltjes’

Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • ccBe - Schouwburg (genummerd)
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Avond voorstelling: woensdag 18 november om 20 uur