Katrien Oosterlinck

Massage collage 6+

Rustgevende activiteit voor families en kinderen van 6 tot 12 jaar

Je sluit je ogen... Regen tokkelt op je hoofd, handen kneden je schouders, een slang glijdt zig zag over je rug, je arm wordt uitgeknepen als een tube tandpasta! 
Je opent je ogen... Gele bollen rond je hoofd, groene vierkanten op je schouders, een rode lijn langs je ruggengraat, blauwe driehoeken rond je armen!

In ‘massage-collage’ installeren jong en oud zich per twee op een rustig eilandje in de ruimte voor een adempauze in de drukte. Begeleid door een gids die de bewegingen voordoet, geven ouders en kinderen elkaar een korte massage. Vreemde geluiden en zachte kussens zorgen voor de sfeer.

Wat heb je gevoeld in je lichaam? Je hoeft het niet te vertellen met woorden, het mag met stickers op kalkpapier. Verschillende vormen en kleuren kunnen jouw sensaties verbeelden. Zo kun je ook zien wat de ander gevoeld heeft.

‘massage-collage’ is een veilige installatie die je in contact brengt met je lichaam én met elkaar. De massage-handleiding krijg je cadeau zodat je thuis nog verder kunt nagenieten.


KATRIEN OOSTERLINCK, INGE VAN DEN KROONENBERG, GRIET PAUWELS EN NYIRA HENS (SPEL & CONCEPT)
Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • gratis
locatie
  • De Vertellerij
  • Turkooisstraat 18
  • 2600 Berchem

Extra

1 bubbel = 1 ticket voor 2 personen