'Nuff Said

Bram Van der Velde, Bu Kolthoum, Rabia Bouziane, Elske Van Longhuyzen en Dane Baptiste

De stad ligt voor het 13de seizoen in Berchem. Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen. ‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word... No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers Brzzvll en de sprekende bougie Johan Petit. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

BRAM VAN DER VELDE (NL) is een geboren en getogen Limbo uit Venlo die in 2004 uitweek naar Amsterdam om er zijn comedy-ambities een kans te geven. In datzelfde jaar wist hij al meteen het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival op zijn naam te schrijven. In april 2005 wint hij met zijn onversneden rauwe humor ook de jury- en publieksprijs van het AKF Comedy Concours.

BU KOLTHOUM (SY) is geboren in Damascus en komt uit een muzikale familie met een soefi-achtergrond. Hij liet zich de eerste decennia van zijn leven inspireren door Tarab muziek en andere spirituele new age genres. Pas recent voegde hij daar hiphop en r&b bij, wat leidde tot het nieuwe genre van Soefi-hop. Hij toerde onder andere met Damon Albarn (Blur) en stond al op grote internationale festivals.

RABIA BOUZIANE (BE) is een vrouw van 37 jaar en ze is geboren en opgegroeid in Antwerpen. Ze komt uit een groot Marokkaans gezin en is nu zelf moeder van vijf jongens. Ze heeft vorig jaar de Crash Course Comedy gevolgd van Arenberg en Nigel Williams. Deze unieke masterclass geeft humoristen met ambitie de nodige tools om zich klaar te stomen voor het podium.

ELSKE VAN LONGHUYZEN (NL) schrijft levensverhalen en ultrakort, speels proza. Daarbij experimenteert ze graag met vorm. Zo maakte ze een haikukaraoke-installatie, een reeks erotische plantengedichten en een museumcatalogus van al haar korte broeken. Elske publiceerde de verhalenbundel ‘Met de beste bedoelingen’, won de Opium Verhalenwedstrijd en staat regelmatig op het podium.

DANE BAPTISTE (VK) is origineel en provocerend en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als één van de beste nieuwe comedy acts uit het VK. De in Londen geboren comedian schreef in 2014 geschiedenis toen hij als eerste zwarte Brit werd genomineerd voor een Fosters Award tijdens het Edinburgh Fringe Festival. In 2018 vertrok Dane met zijn derde show G.O.D. (Gold.Oil.Drugs.) op wereldtournee. Hierin had hij het over ons wereldwijde streven naar rijkdom, macht en genot.

★★★★★ “Masterfully crafted” - The Herald

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

Noteer alvast: volgende editie op vrijdag 6 december

Facebook


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Standaardtarief: 14 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe - Foyer
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuur(shock)cheques of mercibon.

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger.