PRAKTISCH > tickets

Op deze pagina

via deze website

Surf op onze website naar de voorstelling die je wil bijwonen. Je kiest vervolgens je plaats en betaalt online. Je hebt de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard. Na betaling ontvang je jouw elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

aan de balie van de bib

Je kan tickets kopen en printen in bibliotheek De Poort, om de hoek van het cultuurcentrum. De tickets worden verkocht aan de balie van de jeugdafdeling op het gelijkvloers. Tickets kunnen enkel met Bancontact betaald worden. De balie van ccBe is enkel nog toegankelijk een uur voor aanvang van een voorstelling.

bij alle Antwerpse cultuurcentra

Aan de onthaalbalies van de Antwerpse cultuurcentra kan je tickets kopen voor voorstellingen en evenementen van alle Antwerpse cultuurcentra. De openingsuren van de onthaalbalies vind je via hier.

voorverkoop

De voorverkoopprijs vervalt op de dag van de voorstelling een uur voor aanvang. Als je daarna nog tickets wil kopen, betaal je de kassaprijs.

Het voorverkooptarief geldt enkel indien de tickets ook effectief op voorhand zijn betaald. Tickets worden niet terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt afgelast.

uitverkocht

Laat je op de wachtlijst zetten door te mailen naar ccbe@antwerpen.be.
Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht van ons.

laatkomers

Kom op tijd, alle voorstellingen starten stipt op het vermelde uur.
Een uur voor de voorstelling opent de kassa. Laatkomers worden niet toegelaten.