matinee

Ook niet-senioren zijn van harte welkom op de matinees!
Een ticket kost 8 euro, hierin zit een gratis koffie of thee inbegrepen.
In samenwerking met het district Berchem en de seniorenraad.

Frank Mercelis

Talk to me in French

di 2 nov 2021 - 14.30 uur

Zanger en acteur Frank Mercelis neemt de sensualiteit en het ritme van de Franse taal mee in zijn voorstelling. Samen met pianist Antoon Offeciers brengt hij deze keer niet alleen Franse chansons, maar vooral eigen songs, bewerkingen van bestaande nummers en verhalen over seksuele escapades.

De Lassies

De Lassies naar Las Vegas

di 30 nov 2021 - 14.30 uur

De Lassies staan garant voor een middag vol nostalgie, humor en meezingers. Sam Verhoeven en Jelle Cleymans zijn al jaren vrienden. Ze weten van elkaar dat ze een zwak hebben voor Nederlandstalige liedjes. En als ze heel eerlijk zijn; vooral voor liedjes die een beetje vergeten zijn.

De Bonanzas

Old-time favourites

di 18 jan 2022 - 14.30 uur

De Bonanzas zorgen voor een dynamische, nostalgische en sfeervolle show met uiteenlopende golden oldies waaronder een vleugje country, de Elvis uit Las Vegas, het psychedelische van The Doors en zelfs een ode aan een van de beste songschrijvers aller tijden: Albert -I'm a train- Hammond.

Sofie

I love you

di 22 feb 2022 - 14.30 uur

Pop, jazz, funk & soul. Dat is Sofie. Een eerlijke en creatieve artieste die steeds haar eigen weg volgt. Met haar uitgebreide stembereik slaagt ze erin elk nummer op een gevoelige en persoonlijke manier te brengen waardoor haar concerten uitzonderlijke klasse en sfeer uitstralen.

The legends & Michael Varekamp

Swingin' in New Orleans

di 15 mrt 2022 - 14.30 uur

De zaal wordt omgetoverd tot een zwoele nachtclub. Net als destijds de boerenschuren in het diepe zuiden van de VS, die na zonsondergang veranderden in danspaleizen. Het bluesy stemgeluid en de band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie met elkaar verbonden zijn.

Mandolinman ft. Mathijs Bertel & Jeroen Lenaerts

Houtekiet

di 26 apr 2022 - 14.30 uur

Een heidens ‘Evangelie’ over het ontstaan van de beschaving, maar tegelijkertijd een blauwdruk van het menselijke, het leven en het sterven. Meesterlijk verteld en gespeeld door Jeroen Lenaerts. De oude melodieën krijgen door toevoeging van samples, beats en soundscapes een nieuwe organische sound.

Sven De Ridder, Brik Van Dyck & Fokke Van Der Meulen

De Moppentappers

di 17 mei 2022 - 14.30 uur

Sven De Ridder en Brik van Dyck zijn de moppentappers van dienst, ondersteund door barman/moderator Fokke van der Meulen. Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap.