Kinderfeest vanaf 13.30 uur

met opening Huis van het kind en jeugdvoorstelling Knorren en kussen 4+

Kom mee feesten in ccBe met de opening van het gloednieuwe Huis van het Kind Berchem én de première van Knorren en Kussen door Muziektheater De Kolonie. De Kleine Chef tovert een spetterende kinderreceptie uit zijn mouw en zoekt hiervoor een bende enthousiaste kleine hulpchefs. Handige handjes kunnen aan de slag in het knutselatelier van Lore, Heidi vertelt een prachtig poppenspelverhaal en voor de ouders is er een gezellige babbelhoek met koffie, thee en koekjes terwijl de kinderen spelen. Alles is gratis, enkel voor de voorstelling hebt u een ticket nodig.

Muziektheater DE KOLONIE
Knorren en kussen 4+ (première) | 14 uur en 16 uur

Van de prinses die een varken trouwde.
Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. DE KOLONIE inspireert zich voor zijn nieuwe voorstelling op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht u aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

Credits
Spel, tekst & regie: Anke Jochems, Sattar Khan, Bo Spaenc, Milly Jennes, Janneke Hertoghs, Chris Snik, Tania Van der Sanden, Dries Bellinkx | met steun van ccBe


Huis van het Kind Berchem

In de Huizen van het Kind kan je terecht met al je vragen over kinderen en jongeren grootbrengen. Je kan er deelnemen aan activiteiten en tips uitwisselen met andere ouders. Het gloednieuwe Berchemse Huis is onze buur in de Driekoningenstraat 12*. Je kan er ook even binnen springen om ter plaatse kennis te maken met hun werking.

Gezocht ! Kleine Hulpchefs vanaf 7 jaar
Kookworkshop o.l.v. De Kleine Chef | 13u30 en 16 uur (max 20 kinderen)
Gratis – reserveren aangewezen 

Samen met De Kleine Chef word jij de beste gezonde frietenbakker van het land! We maken onze eigen appelfrietjes, yoghurtmayonaise en aardbeiketchup. En wat dacht je van peperkoeken auto’s en tomatenlolly’s met een knapperige topping? We gaan snijden, bakken, kloppen, mixen en vliegen erin, patat! En na de voorstelling verrassen we het publiek met een coole kinderreceptie.

i.s.m. District Berchem

Praktisch

 afbeelding ringleiding vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 6 euro
  • kassa: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Kleine zaal
Duur: 45 min.

De voorstelling is reeds uitverkocht: schrijf je in op de wachtlijst door een mail te sturen naar ccbe@antwerpen.be