Familiedag met Nat Gras

Heel-huids 2,5+

Voel jij het ook? Juist ja, de lente komt eraan! Wat hunkeren we naar die eerste zonnestralen. Maar opgelet, de lente is een verraderlijk seizoen, met zijn maartse buien en aprilse grillen. Voor je het weet slaan ze toe! Daar sta je dan, klaar om met de kinderen een frisse neus te halen in het groen. En dan valt die gezellige familie-uitstap letterlijk in’t water. Geen probleem, ccBe heeft de oplossing: de familiedag, bestand tegen alle weersinvloeden. De familiedagen zijn een samenwerking tussen ccBe en het district Berchem. Enkel voor de voorstelling hebt u een ticket nodig. Het randprogramma is volledig gratis.

Heel-Huids 2,5+
14 & 16 uur

Voelen voelen, vel voelen
Woelen woelen, haar woelen
Grote bos, helemaal los
Lange benen… zijn nu verdwenen.

Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse ontdekkingen rond ik en jij. Mijn arm is bruin, en die van jou? Ik heb blonde staartjes, en jij? Eenmaal ouder wordt het haar een deel van onze identiteit, en leeft er ook al heel wat onder ons vel. In deze voorstelling vloeien beide werelden moeiteloos in elkaar over, en worden jong en oud ingepakt door een wereld van verrassende dans en sterke beelden.

Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de tekening van een litteken of de plooi van een lachrimpel. Een krullenbos, een grijze kop, kaal of twee vlechten. Heel-huids gaat over je binnen- en buitenkant en hoe deze in relatie staan tot elkaar.

Zin om zelf te voelen en woelen ? Tijdens de familiedag kan je na de voorstelling op verkenning gaan in de Interactieve kunst-, speel- en voel-installatie HAAR.

Credits
Van en met: Goele Van Dijck, Inez Verhille, Samuel Baidoo, Nikè Moens, Frank Haesevoets, Jochem Baelus | Kosmonaut | Met steun van: ccBe, STUK, HET LAB, cc Hasselt, Stad Antwerpen

Praktisch

 afbeelding ringleiding vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 6 euro
  • kassa: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Duur: 45 min.