Familiedag met Laura van Hal / STIP

Lef! 6+

Voel jij het ook? Juist ja, de lente komt eraan! Wat hunkeren we naar die eerste zonnestralen. Maar opgelet, de lente is een verraderlijk seizoen, met zijn maartse buien en aprilse grillen. Voor je het weet slaan ze toe! Daar sta je dan, klaar om met de kinderen een frisse neus te halen in het groen. En dan valt die gezellige familie-uitstap letterlijk in’t water. Geen probleem, ccBe heeft de oplossing: de familiedag, bestand tegen alle weersinvloeden. De familiedagen zijn een samenwerking tussen ccBe en het district Berchem. Enkel voor de voorstelling hebt u een ticket nodig. Het randprogramma is volledig gratis.

Lef! 6+

Angst is een slechte raadgever, maar is dat wel zo? Angst is er ook om ons te behoeden voor gevaar, en risico’s in te schatten. Maar wat als angst de overhand krijgt en belemmerend gaat werken?
In een turnzaal met ringen, ballen en matten verstoort een nieuwkomer plots de rust. De vijf acrobaten reageren op die groepsdruk en angst voor het onbekende. Dat mondt uit in grappige en adembenemende acrobatie waarbij de artiesten balanceren op elkaar en op de grens tussen gevaar en verstand..

LEF! is een spectaculaire circusvoorstelling voor aarzelende waaghalzen, dappere watjes en stoere avonturiers.

"Het knappe van de voorstelling is dat het verhaal wordt verteld met mooie en spectaculaire acrobatieacts. De nummers, waarvoor kracht, vertrouwen en beheersing zijn vereist, zijn een mooie metafoor voor samenwerken en samenleven." (Het Parool)

Van en met: Harm van der Laan, Jorga Lok, David Aubé, Marco Gorges & Lisa Barrett


Workshop acrobatie – gratis
Wil jij ook eens een acrobatentoer uithalen op het podium? Na de voorstelling verklappen de circusartiesten enkele trucjes en leren je in duo’s (1 ouder en 1 kind) eenvoudige acrobatische trucs. Wedden dat je meer LEF hebt dan je dacht?

Hanafubuki - Diorama
14u15 en 16 uur – gratis
Dit diorama is een houten mini-theater waarin voortdurend nieuwe werelden ontstaan. Sari, Hanne en Samuel van Hanafubuki nemen je mee op een fantasierijke, poëtische, visuele reis met wondere verhalen.


In de pers

"Het knappe van de voorstelling is dat het verhaal wordt verteld met mooie en spectaculaire acrobatiekacts." Parool
"Het eindigt in een serie spectaculaire en elegante stunts waarbij de acrobaten driehoog op elkaar staan, aan elkaar slingerend rondzweven, en adembenemende sprongen maken." Parool

De familiedagen zijn een samenwerking tussen ccBe en het district Berchem. Naast vaste waarden – Lore’s knutselatelier, Heidi’s poppenspel en het schminksalon – trakteren we onze kleine bezoekers op allerlei fijne verrassingen en extra’s. Enkel voor de voorstellingen heb je een ticket nodig, al de andere activiteiten zijn gratis.


Praktisch

 afbeelding ringleiding vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • vvk: 6 euro
  • kassa: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Duur: 60 minuten