'NUFF SAID

met Serine Ayari, Trio Tkitika, Eli Elise Hoopman, Tez Ilyas & Arbi El Ayachi

SERINE AYARI (BE) begon in het voorjaar van 2018 met stand up comedy en heeft al het voorrecht gehad om op te treden op Level Up in de Bourla Schouwburg. Bovendien mocht ze openen voor Andrew Schulz op een uitverkochte show in Amsterdam en deel uitmaken van de New Talents of Gotham Comedy Club in New York.

TRIO TKITIKA (MA) is een trio onder leiding van Abdellah Marrakchi. Ze brengen Dakka Marrakchia. Een muziekstijl afkomstig uit Marrakech en die tegenwoordig heel populair is op trouwfeesten. Abdellah Marrakchi maakte deel uit van de band van Bart Peeters en heeft aan tal van projecten meegewerkt, zoals ‘Marrakech Emballages Ensemble’ van Think of One en ‘Sahara Blues’ van Steven De Bruyn.

ELI ELISE HOOPMAN (BE) schrijft en woont in Antwerpen. Ze studeert oude talen aan de KU Leuven en komend semester zal ze zich verdiepen in spijkerschrift. Momenteel schrijft ze een roman over een jonge vrouw die op de vooravond van haar huwelijk haar beste vriendin vermoordt en vervolgens haar leven verderzet alsof dat niet gebeurd is.

TEZ ILYAS (GB) is een rijzende ster in de Britse comedy. In 2015 bereikte hij een fenomenaal succes met zijn debuutshow ‘TEZ Talks’. In 2016 verkocht hij met zijn tweede show ‘Made in Britain’ heel de tour uit (inclusief de extra shows op Edinburgh Fringe). Met zijn derde show ‘Teztify’ leverde hij opnieuw een relevante, krachtige en briljante stand up af. “Radiantly entertaining” - The Times

ARBI EL AYACHI (BE) is nog niet uitgetest. Hij try out nog een laatste stukje voor zijn eerste avondvullende show in ccBe. Hij belooft dat dit het laatste stukje is.

FACEBOOK

Noteer alvast: volgende editie op vrijdag 4 oktober


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 12 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuurcheques voor jongeren

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger.