‘Alles was ineens helemaal anders. Maar anders wordt na een tijdje ook weer gewoon.’
Ping vertelt ons hoe alles zo gekomen is: over haar moeder die voorgoed naar Mexico vertrok na de ruzies thuis, over haar opa en oma, over buurvrouw en politieagente Toos, over het eiland waar zij wonen, over ‘Het Van Alles En Nog Wat Klusbedrijf van Fred’ en hoe haar niet zo handige vader Fred plotseling verdween.

Ping stuit in haar verhaal op allerlei absurde zaken, zoals het mysterie van de verdwenen gymjuf Debbie die van schrik in haar fluitje stikte en tussen een paar dikke matten werd geplet, omdat een alienetje met zijn kapotte vliegende schotel door het dak van de gymzaal viel… Of de zoektocht naar kleine Skip, waarin opnieuw de alienetjes opduiken. Beide zaken wist Ping op te lossen en blijken van alles met elkaar te maken te hebben.
‘Ik verzin niks. Ik maak gewoon heel veel mee’

Klassebak Esther de Koning speelt de pannen van het dak in een absurde, komische, fantasievolle én ontroerende voorstelling.

Lesmap

In de pers

Theaterkrant - Esther de Koning is weer helemaal terug

***** 'Esther de Koning kan haar bijzonder levendige fantasie weer op de scène vertellen en verbeelden. Zonder attributen, alleen met haar eigen soepele lijf, haar grimassen en haar stem.'


Praktisch

vlieg afbeelding
prijzen
  • prijs per leerling: 4 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Kleine zaal
Duur: 60 min.