Level Q haalt inspiratie uit het kijken naar spelprogramma’s en sportwedstrijden: Wat maakt kijken plezierig of spannend? Wil je graag weten wie zal winnen? Vind je het fijn dat de winnaar plots een verliezer wordt? Heb je de spelregels nodig om een spel interessant te vinden? Is winnen of verliezen belangrijk?

Level Q is na Choco of kaas? de tweede productie van LAP vzw.

Het fysiek spel daagt je uit .
Dans theater en circus
Vallen en opstaan tot het einde
Geraken we tot Level Q?

OmkaderinG
Level Q spel
LAP vzw ontwikkelt een Level Q spel. Dit is een interactief spel dat bestaat uit verschillende schrijf-, teken- en doe opdrachten over het concept ‘winnen-verliezen’. Het spel is ideaal als voor- of naverwerking van de voorstelling, maar kan ook apart van de voorstelling gespeeld worden. Elke deelnemende klas ontvangt het Level Q spel.

Gratis workshop voor leerkrachten
Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? Deze interdisciplinaire workshop wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen. Er zal gewerkt worden rond strategieën, tactiek en sabotage via beweging, tekst alsook door te filosoferen. Leerkrachten krijgen tools aangereikt om de thema’s van Level Q op een speelse en interactieve manier om te zetten in uitdagende opdrachten voor hun leerlingen. Deze workshop zal begeleid worden een van de makers van Level Q.
Datum: do 21 maart van 19u30 tot 21u30 in ccBe-dansstudio
Gratis mits inschrijving per e-mail priscilla.peeters@stad.antwerpen.be

Credits
Spel, tekst & regie: Dafne Maes & Danaé Bosman, Piet Van Dycke, Steven Beersmans, Linde Carrijn, Maartje van Bourgognie, Randi De Vlieghe, Caroline Mathieu | Coproductie CC Deurne, DE Studio, 30CC en CC Het Gasthuis.

Praktisch

prijzen
  • per leerling: 4 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Kleine zaal