Ciné Follies | Christmas

Singin' in the Rain

We halen onze 35 mm filmprojector weer uit de kast voor een vertoning van ‘Singin’ in the Rain’, een eenvoudig maar hartverwarmend liefdesverhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van een historisch punt in de filmgeschiedenis: de overgang van de stomme film naar de geluidsfilm. Zak lekker weg in onze cinemazetels en laat de Christmas Elfs je van gratis popcorn en snoepgoed voorzien.

Na de film speelt DJ Mister Smith de avond aan elkaar met 45 toeren plaatjes uit de ‘50s. Tijdens deze Christmas-editie passeren al jouw old school kerst-hits de revue, we’ll be rocking around the Christmas tree with Brenda Lee! Dress to impress in je beste 50’s outfit en neem plaats in het Beauty Boudoir van The Modernettes. Deze professionele hair & make-up artists halen alles uit de kast om van jou de perfecte ‘50s pin-up te maken met een retro coupe en matching make-up. Vergeet jezelf zeker niet te vereeuwigen in de photobooth, best vóór je aan de gratis Christmas punch begint :)


Praktisch

genre
prijzen
  • vvk | kassa: 10 euro

Extra

19u deuren

19.30u film 'Singin' in the Rain' op 35mm

21.30u feest met DJ Mister Smith en het Beauty Boudoir van The Modernettes

Bekijk ook in cc

Ciné Follies | Halloween

The Fearless Vampire Killers

wo 31 okt 2018 - 19.00 uur

We halen onze 35mm filmprojector weer boven voor een vertoning van Roman Polanski’s cultklassieker ‘The Fearless Vampire Killers’ met een Sharon Tate om in te bijten. Daarna vieren we Halloween zoals het hoort, in 60s B-movie stijl met burlesque act Wanda De Lullabies & DJ Baby Boy van Radio Modern!