Te gast | Driekorensymphonie

met Chassekoor, Kindamagic en One of a Kind

Queen, Adèle en Bruno Mars: allemaal maakten zij ijzersterke songs. Deze prachtige avond worden deze hits en nog andere klassiekers gezongen door drie verschillende koren. Haal uw hart op aan de prachtige arrangementen en geweldige zang.
Slot van de avond: fantastische apotheose met alle zangers op het podium o.l.v duizendpoot Max Smeets!

Popkoor One of a Kind uit Berchem (België)
Popkoor One of a Kind brengt mensen samen die enthousiast worden van zingen. Mensen van alle leeftijden, uit verschillende achtergronden, die allemaal één passie delen: muziek. Het repertoire is modern en bestaat uit pop-, rock- en musicalnummers zoals stukken van Queen, Adele en Les Misérables. Dirigent Max Smeets arrangeert deze nummers speciaal voor het koor waardoor ze stuk voor stuk uniek worden.

Chassé Koor uit Breda (Nederland)
Na twee succesvolle concerten als projectkoor met o.a. Ernst-Daniël Smid, Anne-Mieke Ruyten en Pia Douwes is het Chassé Koor op eigen benen verder gegaan. Het repertoire van het nieuwe Chassé Koor is over het algemeen licht, met bekende nummers uit de geschiedenis van pop, musical en rock. Af en toe maken ze ook een uitstap naar klassiekere nummers.
Ze werkten als koor ook mee aan een professionele operaproductie Dido Dido.

Pop- en rockkoor KINDaMAGIC uit Kapellen (België)
KINDaMAGIC is een pop- en rockkoor dat een moderne, swingende sound wil promoten. Na een flitsende start einde 2011, is het koor razendsnel gegroeid naar een bont gezelschap van 60 muziekliefhebbers die telkens weer het beste van zichzelf geven! De bonte mix, van frisse twintigers tot wat meer ervaren zangers, zorgt voor een muzikale ervaring van de bovenste plank.

Alle koren staan onder de muzikale leiding van Max Smeets, de internationaal gerenomeerd dirigent die in de wereld van pop en musical meer dan zijn sporen verdiend heeft.

Credits
dirigent: Max Smeets | koren: Chassé koor(NL), One of a kind (BE), KINDaMAGIC (BE) | foto: Leo Van Maanen


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 15 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem