Soe Nsuki - l'Afrique c'est chic

Soetopia

Soetopia, de ultieme feel good show!

Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is de wereld van jonge artiest Soe Nsuki. In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien. Kom kijken als u klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: u komt buiten als een gelukkiger mens.

Het voorprogramma van Soe is Rik Van Geel. Toen Rik in 2002 afstudeerde van het Herman Teirlinck Instituut stond er hem een prachtige carrière als performer te wachten... Nu vertelt hij op zijn typisch laconieke manier hoe het allemaal anders is gelopen dan verwacht, en hoe hij langs allerlei omwegen uiteindelijk toch weer op het podium is beland.
 

In de pers

De Standaard: "Er zijn weinig artiesten die zoveel positivisme en ongebreidelde levenslust uitstralen als Soe Nsuki. Fijn om een nieuwe vrouw te verwelkomen in de hoogste afdeling van het Vlaamse comedycircuit."


Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • vvk: 14 euro
  • kassa: 16 euro
  • kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe - Schouwburg
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Door: 1u15 zonder pauze
Voorprogramma door Rik Van Geel (+ 15 min.)

In het kader van l'Afrique c'est chic festival 2019. ccBe, De Roma en Arenberg slaan de handen in mekaar voor een kleurrijk festival dat de kunst, de muziek en de identiteit van de Afro-cultuur overal ter wereld viert.

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met mercibon.