Jean Bosco Safari, Ben Crabbé

Imagine no Lennon (uitgestelde voorstelling van 24/03/2020)

Al bijna 40 jaar is John Lennon in Rock-n-Roll Heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Zijn ultieme daad zit in ‘Imagine: just a brotherhood of men’. Ga gewoon voor een wereldgemeenschap vol mensen, met ‘nothing to kill or die for’. Dus geen bezit, geen politiek… and no religion either. Hoe actueel kan iets klinken?

Reden genoeg voor een herdenking, een viering - opgebouwd rond ‘Give Peace a Chance’, ‘All You Need is Love’, ‘Revolution’, ‘Power to the People’ en alle andere hits die uit de pen en gitaar van deze ‘working class hero’ vloeiden tijdens Beatle-jaren en solocarrière.
Een strijdproject met en rond Lennon. De Opper-Beatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie. De Liefdesprofeet. The Walrus. De Revolutionair. De Dromer.
In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles coverband ‘The Apples’.

Wie beter dan zij konden deze top band samenstellen en bezielen die ‘Imagine No Lennon’ brengt?
Na een succesvolle toer met een 40-tal concerten in volle zalen is Imagine No Lennon in 2019 ook beschikbaar voor de zomerpodia.


JEAN BOSCO SAFARI (LEAD & GUITAR), BEN CRABBÉ (DRUMS & BACKINGS), DAVID PIEDFORT (GUITAR & BACKINGS), MARC VAN PUYENBROECK (BAS), STEVEN MINTJENS (KEYBOARD)
 

De matinees zijn een organisatie van het district Berchem, de Berchemse seniorenraad en cultuurcentrum Berchem


Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • standaardtarief: 8 euro
  • kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe - Schouwburg (genummerd)
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Ook niet-senioren zijn van harte welkom!