Sien Vanmaele

I lost my mom at the supermarket | première

Heb je al een ticket gekocht! De link wordt je in de loop van de namiddag doorgestuurd!

Mijn moeder zegt altijd: 
"Je kan het niet zo gek bedenken of het gebeurt in de supermarkt."

Voor dit radiodrama ging Sien Vanmaele werken in een goedkope supermarktketen. Zo moeder, zo dochter want haar moeder is al levenslang kassierster. Op zoek naar haar moeder, zichzelf en het kleine leven, kwam ze terecht in een onbekende wereld. 

Zet je koptelefoon op en Sien neemt je mee op deze magisch-realistische trip achter de schermen van de supermarkt: in het magazijn, de sociale ruimte en zelfs onder de kassa. 

I LOST MY MOM AT THE SUPERMARKET  is een eerlijke ode aan het leven van kassiers. Het is een drama over het verschil tussen gelukzakken en gelukzoekers. Over mamakindjes, werkmensen en ongelukjespoeder. Een supermarkthymne op de beats van Jason Dousselaere & de scanner.
 

Van theater naar hoorspel

Sien schreef haar theatertekst in 2019 al maar kon de voorstelling nooit afmaken door de pandemie. Nu vertelt ze haar belevenissen via dit radiodrama.

Voor de prijs van 6 euro krijg je een hoorspel, nagesprek en goodiebag!

Op zaterdag 10 april luister je naar het hoorspel (link en code ontvang je binnenkort). Nadien kan je deelnemen aan het online nagesprek met Sien én haar moeder.

Jouw gratis goodiebag van de supermarkt kan je afhalen in ccBe (coronaproof) op één van de drie afhaalmomenten:

  • woensdag 31 maart tussen 15 en 17 uur
  • woensdag 31 maart tussen 19 en 20 uur
  • zaterdag 10 april tussen 14 en 16 uur


Duur van het hoorspel: 60 minuten met korte pauze

 

CREDITS: TEKST, CONCEPT: SIEN VANMAELE STEMMEN: SIEN VANMAELE EN JASON DOUSSELAERE MUZIEK: JASON DOUSSELAERE SCHRIJFBEGELEIDING: JOACHIM ROBBRECHT AUDIOPRODUCTIE: JORDAN HUDSON EN JASON DOUSSELAERE DRAMATURGISCH ADVIES: ELS THEUNIS TEKSTASSISTENTIE: ADRIAAN VAN AKEN IN SAMENWERKING MET: HET NIEUWSTEDELIJK, STAD ANTWERPEN & VIA ZUID PRODUCTIE: WARD DE BLICK PROMOBEELD: THOMAS DHANENS HAAR EN MAKE-UP PROMOBEELD: CAROLIEN WARDENIER KOSTUUM PROMOBEELD: HANNELORE DREHER MET DANK AAN: CCBE, DEAUTEURS, DE BRAKKE GROND,  KAAP & ZOMER VAN ANTWERPEN EN HET TEAM VOOR DE NOOIT-GEMAAKTE VOORSTELLING: LIES VAN LOOCK, BERT VANMAELE, ADINA MACPHERSON, MAMI IZUMI EN VIOLET BRAECKMAN.

 


Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • vvk | kassa: 6 euro
  • kansentarief: 2 euro
locatie
  • thuis in je zetel

Extra

Voor ons Nederlands publiek maken we graag een uitzondering om via overschrijving te betalen.
Reserveer jouw tickets vooraf via een mailtje aan ccbe@antwerpen.be