LOD / Josse De Pauw – Kris Defoort

A concert called landscape (dernière)

Ons eerste landschap hoeft niet noodzakelijk een kale berg, de weidse zee of bossen in uitbundig groen te zijn. Evengoed is het de zolder bij oma, een hoekje van de tuin of het stalletje van je grootvader. En misschien wordt dat eerste landschap wel voor eens en voor altijd het raamwerk van onze blik.

In a concert called landscape werpt Josse De Pauw scherpe vragen op, maar tegelijkertijd geeft hij er een stem aan. Aan het Pajottenland, de vulkanen van Mexico en zelfs het heelal. Want ook daar bepaalt het stalletje van je grootvader je blik. In deze tijden van groter, sneller en sterker is je tijd nemen om te kijken haast een daad van rebellie.

Na het succes van An Old Monk trekken De Pauw en componist Kris Defoort opnieuw het podium op. Samen met Lander Gyselinck en Nicolas Thys, met wie Defoort al jaren een muzikaal trio vormt, crëeert hij een soundscape bij dat kijken. a concert called landscape als een ingetogen jazzy ode aan het leven. 

 

JOSSE DE PAUW (CONCEPT, SPEL & REGIE), KRIS DEFOORT, NICOLAS THYS & LANDER GYSELINCK (MUZIEK)
 

IN DE PERS

Met een spektakel dat visueel, tekstueel en muzikaal weet te boeien, breien Josse De Pauw en Kris Defoort een mooi vervolg aan An Old Monk. **** - De Standaard


niet reserveerbaar

niet reserveerbaar

Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • standaardtarief: 20 euro
  • kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe - Schouwburg (genummerd)
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuur(shock)cheques of mercibon.