'Nuff Said

met o.a. Njambi Mcgrath, Mo&Grazz, Sarah Bensaada, Y.M.P. en John Robertson

De stad ligt voor het 13de seizoen in Berchem. Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen.

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Van een Palestijnse comedienne tot een slagerszoon met een brilletje…

Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers BRZZVLL en de sprekende bougie Johan Petit. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

De eerder aangekondigde Narcy wordt vervangen door Mo&Grazz

NJAMBI MCGRATH (VK) is de in Kenia geboren comedian en auteur die de stand-up scene opschudt. Sinds haar debuut in 2010 heeft Njambi de finale bereikt in tal van nationale comedy-wedstrijden, evenals het schrijven en uitvoeren van vier Edinburgh Festival-shows met lovende kritieken. Ze is niet bang voor hardnekkige onderwerpen zoals de verborgen gruwelen van de koloniale overheersing of haar ervaringen van racisme in de VS en het VK.
“Important voice” – The Times

MO&GRAZZ (BE) bestaat uit de in Philadelphia geboren en getogen zangeres Monique Harcum en de Belgische DJ-pionier Grazzhoppa. Muziek bracht hen samen op meer dan één manier - eerst als vrienden, dan als partners en nu als het muzikale duo Mo&Grazz. Samen brengen ze een unieke sound waarbij hip-hop, funk, jazz, gospel en klassieke R&B worden samengesmolten tot een nieuw geheel. Kom de feelgood vibes live ervaren!

SARAH BENSAADA (BE)  is gepassioneerd door woord, theater, beweging en film. Ze experimenteert met de verschillende disciplines en combineert ze graag op een komische manier en met een dosis realiteit. Vorig jaar was ze één van de leden van De Nieuwe Spelers. Een theatertraject dat jongeren uit grootstedelijke context wil voorbereiden op de toelatingsproeven aan theateropleidingen, en op de podiumkunstensector.

Y.M.P. (NL) oftewel YoungMichPoetry, is een talentvolle woordkunstenaar uit Rotterdam-Zuid. Het hiphopbloed pompt door zijn lichaam. Maar ook invloeden van klassieke muziek stromen door zijn optredens heen. In 2016 ging zijn onemanshow ‘De Binnenplaats’ in première. Hierin vertelt hij in een mix van spoken word en live muziek openhartig zijn levensverhaal. Over opgroeien zonder vader, familiewaarden en verkeerde idealen.

JOHN ROBERTSON (VK) is een getalenteerde comedian die overal tot zijn recht komt. Hij heeft furore gemaakt met zijn comedyshow ‘The Dark Room’: een hilarisch, interactief computerspelletje waarin het publiek samen met hem moet ontsnappen uit een donkere kamer. De winnaar krijgt geld. De verliezers zullen sterven. Ontdek waarom dit real-life computerspelletje dé hit was op de Edinburgh Fringe.
"NOT TO BE MISSED!” – The Guardian

DJ set by PETIT b

Noteer alvast: volgende editie op vrijdag 3 april
 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Standaardtarief: 14 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe - Foyer
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Minimumleeftijd: 16 jaar

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuur(shock)cheques of mercibon.

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger.

Tijdens 'Nuff Said is de lift niet toegankelijk. Hierdoor zijn de toiletten voor rolstoelgebruikers moeilijk bereikbaar.