'Nuff Said

met o.a. Dena Vahdani, Children of Zeus, Dara Sheikhi, Sabrine Ingabire en Arie Koomen

De stad ligt voor het 13de seizoen in Berchem. Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen.

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Van een Palestijnse comedienne tot een slagerszoon met een brilletje…

Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers BRZZVLL en de sprekende bougie Johan Petit. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

DENA VAHDANI (BE) is een stand-up comedian uit Brussel met Iraanse roots. Deze warrior princess vertelt in haar show over de liefde voor haar ouders, Vlamingen en vrouwen. Ze heeft een tweewekelijks humoristisch rubriek op de Brusselse radio Bruzz. Vorig jaar heeft ze in Paleis 12 voor een 3000-koppig publiek gespeeld in het kader van Rire Ensemble. Verder was ze winnares van La Ruche 2016, Les Poulains du Rire 2017, Best de l'Humour 2018, Tremplin de Rochefort 2018 en Remicourt 2019.

CHILDREN OF ZEUS (VK) is het soul-project van DJ/MC/beatmaker Konny Kon en zanger/MC Tyler Daley (a.k.a. Hoodman). Waar Dub Phizix, Chimpo, Zed Bias en Levelz naam aan het maken zijn in de drum-’n-bass, bass music and grime komt Children of Zeus met een soulvolle invalshoek vanuit Manchester. Met steeds meer airplay en een groeiende fanbase brengen deze mannen classic soul food for the hip hop generation!

DARA SHEIKHI (BE) is geboren in Aleppo, Syrië. In 2015 ontvluchtte hij de oorlog en kwam hij aan in België. De eerste negen maanden bracht hij door in het opvangcentrum van Kapellen. In 2017 verwerkte hij samen met andere vluchtelingen zijn ervaringen in de succesvolle theatervoorstelling Dying For Life. Dara is biochemicus van opleiding en had voordien niks met cultuur. Nadat hij zich heeft ontpopt tot acteur, waagt hij zich nu aan stand up comedy. Dara’s motto is dan ook: ondanks alles blijven we lachen!

SABRINE INGABIRE (BE) is geboren in Rwanda en vluchte naar België toen ze vier was. Daar groeide ze op tussen Brussel en Vlaanderen, vandaag woont ze in Amsterdam. Sabrine is schrijfster, cultuurredacteur bij NRC Handelsblad en columniste bij De Morgen. In 2016 verscheen haar eerste roman ‘Le Chemin vers le Bonheur’ en haar nieuwste boek dat dit jaar zal verschijnen gaat over de dekolonisatie van de geest. Verder is ze jongerenadviseur bij de Vlaamse Jeugdraad, mensenrechtenactiviste en public speaker.

ARIE KOOMEN (NL) is doorgebroken met het cabaretduo Arie & Sylvester. Na het winnen van een cabaretfestival, overvolle tours en eigen TV-programma’s was het weer tijd om solo te gaan. Arie is een grappenmaker pur sang. In sneltreinvaart passeren tal van grappige anekdotes en observaties. Hij zoekt graag de wetten van de logica op om via doldraaiende redeneringen tot hilarische conclusies te komen. Met zijn rijke fantasie weet hij van elk onderwerp of thema een komisch verhaal te maken.

DJ set by SHANGOZI (Mohamed Barri

Noteer alvast: volgende editie op vrijdag 8 mei


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Standaardtarief: 14 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe - Foyer
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Minimumleeftijd: 16 jaar

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuur(shock)cheques of mercibon.

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger.

Tijdens 'Nuff Said is de lift niet toegankelijk. Hierdoor zijn de toiletten voor rolstoelgebruikers moeilijk bereikbaar.