'Nuff Said

met o.a. Amelie Albrecht, Pearls of Islam, Issam Dakka, Soufiane Moussouli, en Jens De Doncker

De stad ligt voor het 13de seizoen in Berchem. Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen.

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Van een Palestijnse comedienne tot een slagerszoon met een brilletje…

Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers BRZZVLL en de sprekende bougie Johan Petit. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

AMELIE ALBRECHT (BE) is naam aan het maken als de meest droge comedian van Dendermonde en omstreken. Haar stijl is onvervalste stand up comedy met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering. Amelie was nog geen jaar bezig toen ze in december 2018  de Humo's Comedy Cup won. Guy Mortier, hoofd van de jury van HCC: "Amelie is een pakket waar alles in zit: zeer goeie grappen, présence, een heel eigen stijl en hoogst komisch gebracht."

PEARLS OF ISLAM (VK) is een veelgeprezen akoestisch duo, dat zoete, organische en soulvolle melodieën creëert. Het zijn Caribische moslims die zijn opgegroeid met Jamaicaanse volksmuziek en Guyanese soulmuziek. The Pearls brengen een mix van anasheeds, rap, poëzie en gesproken woord. Hun gevarieerde werk trekt de aandacht van alle soorten publiek, zowel moslims als niet-moslims.

ISSAM DAKKA (BE) is een acteur, geboren in Antwerpen. Hij was onder andere te zien in De Luizenmoeder, Professor T. en Baptiste. Al 15 jaar is hij begaan met poëzie, hip hop en rap. Daarnaast maakt hij ook sketches en comedy video's. Na een lange tijd gestopt te hebben en te focussen op acteren keert hij terug naar zijn eerste passie: hip hop. In 2019 werd hij in de bloemtjes gezet door zijn familie in een ontroerend mooie aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Bekijk het hier:

SOUFIANE MOUSSOULI (NL) is een theatermaker, storyteller, comedian, acteur en sociaal werker. Nadat hij vier jaar bij jongeren theatergroep De Gasten alle fijne kneepjes heeft geleerd ging hij zijn eigen route varen. Door  storytelling te combineren met theater heeft hij drie solovoorstellingen gemaakt: ‘Marokkanen Huilen Niet’, ‘Gelukszoeker’ en ‘Volgens Mij Ben Ik Een Jood’.

JENS DE DONCKER (BE) stelde in 2017 zijn eerste avondvullende zaalshow voor, getiteld ‘Bang van Dendoncker’. Ondertussen is hij op televisie niet meer weg te denken. Zijn verschijning in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Beste Kijkers’ en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ werden goed gesmaakt. Door velen geprezen vanwege zijn hoge aaibaarheidsfactor en ijzersterk spel, brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar ‘Nuff Said.

DJ set by MISSAWI

Volgende editie: vrijdag 2 oktober 2020


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Standaardtarief: 14 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe - Foyer
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Minimumleeftijd: 16 jaar

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuur(shock)cheques of mercibon.

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger.

Tijdens 'Nuff Said is de lift niet toegankelijk. Hierdoor zijn de toiletten voor rolstoelgebruikers moeilijk bereikbaar.