Wolf Wolf

trappelend talent | Who's afraid of Virginia Woolf?

Velen zullen het verhaal van ‘Who’s afraid of Virginia Woolf?’ intussen wel kennen: George en Martha leven thuis hun diepste frustraties op elkaar uit en slepen hun nachtelijke gasten, Nick en Honey, mee in een destructief psychologisch spel.
Flor Van Severen, Imke Mol, Mitch Van Landeghem en Naomi van der Horst waagden zich aan dit ‘stuk der stukken’ en rondden er samen hun opleiding aan de toneelschool in Gent mee af.

Hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend en door zowel amateur- als Hollywoodster werd opgevoerd? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Langzaamaan wordt iedereen de fictie in gezogen. Ook in deze uitvoering is één ding zeker: het belooft een lange afterparty tot het licht wordt. En niemand blijft gespaard.
 

FLOR VAN SEVEREN, IMKE MOL, MITCH VAN LANDEGHEM, NAOMI VAN DER HORST (CONCEPT & SPEL), EDWARD ALBEE (TEKST),  JAN BIJVOET,  JAN STEEN (COACHING), MARIE MIGNOLET (KOSTUUMS)
 

IN DE PERS

Het publiek neemt plaats rond het speelvlak als was het een boksring waarin de spelers veroordeeld zijn tot elkaar. Gooi daarbinnen een schop ijs en het spel kan beginnen. Samen met de gemoederen verhitten ook de klontjes ijs, tot tweeënhalf uur later slechts een plasje water en hoopjes mens overblijven. - (TAZ-juryverslag 2019)

 


niet reserveerbaar

Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • vvk: 12 euro
  • kassa: 14 euro
  • kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccbe - Schouwburg (scène op scène)
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

duur: 2u20 zonder pauze