De Wereld Staat Stil

Online show met Soe Nsuki en Johan Petit

De Wereld Staat Stil is een online liveshow waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen.

Elke vrijdagavond om 21u ontvangen zij drie gasten: iemand die een waargebeurd verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. De show wordt live gestreamd vanuit de foyer van ccBe.

De show is gratis. Zorg gewoon dat je erbij bent op Facebook of www.dewereldstaatstil.be en doe mee aan onze quiz waarmee je niks kan winnen! 

Alle vorige afleveringen kan je herbekijken op YouTube of beluisteren via de podcast.
 

Op 26 februari te gast:

  • LISETTE MA NEZA zoekt met poëzie naar haar eigen identiteit, als Brusselaar, als Nederlander, als jongere, als vrouw en met wortels in Rwanda. In 2017 werd ze Belgisch Kampioen Slam Poetry en won ze in 2018 zilver op het Europese Kampioenschap in Parijs en het wereldkampioenschap in Rio de Janeiro. Haar performances balanceren tussen pijnlijk direct en verliefde naïviteit en grijpen het publiek dikwijls bij de keel.

  • WIM HELSEN won met zijn eerste voorstelling ‘Heden Soup!’ meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Wim heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant. Een koorddanser tussen schaamte en schateren.

  • LEONIE GYSEL richtte samen met haar broer en twee zussen Radio Candip op. Een eerbetoon aan de muzikale bagage die ze van hun vader meekregen. Als Belgische ontwikkelingswerker stampte hij destijds mee een lokaal educatief radiostation met dezelfde naam uit de grond in Congo. Bij elke familiebijeenkomst stond de platendraaier in het midden en kreeg het hele gezin een brede muzikale smaak ingelepeld. Leonie is momenteel frontvrouw bij Arsenal, visagiste en mode-ontwerpster.


EEN INITIATIEF VAN 'NUFF SAID & MARTHA!TENTATIEF
IN SAMENWERKING MET CCBE, ARENBERG, C-MINE, DE WARANDE & CC BOLWERK.
MET DE STEUN VAN DARNA & VLAANDEREN.

Your Website Title


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
locatie
  • thuis in je zetel

Extra

Je kan de nieuwe aflevering de volgende dag vanaf 12 uur herbekijken op Youtube