Meurman & de Rudy

KNAL (L3, L4, L5)

KNAL! BOEM! HELP!Wij zijn theater & knutsel collectief Meurman & de Rudy en werken aan een nieuwe voorstelling over het ontstaan van het heelal. En ... we hebben hiervoor dringend jullie hulp nodig! We zoeken klassen die ‘goesting’ hebben om samen met ons te fantaseren over hoe het heelal ooit is ontstaan, want - heel eerlijk - wij weten het ook niet. Hoe kunnen we er dan een voorstelling over maken? 

Heb je zin om mee de armen uit de mouwen te steken? Mee met ons theater te maken? Dan nodigen we jullie met veel plezier voor een dag uit in ons theaterlaboratorium om samen een antwoord te zoeken op de vraag ‘Hoe is ooit iets uit niets kunnen ontstaan?’ en samen met ons een eigen heelal te bouwen. We knutselen met plastiek & papier, schrijven nieuwe ontstaansverhalen, experimenteren met licht, tollen met ons lijf door de ruimte, maken muziek en gaan aan de slag met krijt, steen en touw.

Hoe klinkt het heelal? Beweegt het heelal? Is het er licht of juist heel donker? En hoe ziet buitenaards leven eruit? Kortom, we fantaseren erop los en doen in ons labo een eigenzinnig heelal ontstaan. 

Wat jullie tijdens de workshops samen met ons verzinnen en maken, verwerken we ook een beetje in onze uiteindelijke voorstelling waarop jullie op maandag 16 mei als eregasten worden uitgenodigd.
 

Begeleiders: Elise Linsen, Jeroen D'hoop, Sara Gracia Santacreu, Fran Van Gysegem, Ruth Bruyneel & Bas Van den Bogaert

Met dank aan: c o r s o, OC Luchtbal & FAMEUS

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • prijs per leerling: 5 euro
locatie
  • ccBe - Kleine zaal
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Gratis workshop voor de eerste inschrijvingen.

Workshop data (1 klas per dag) – gelieve 2 mogelijke voorkeurdata op te geven:

Maandag 13/09, 20/09, 4/10 of 11/10/2021 van 9 tot 15 uur

Maandag 25/04 of 2/05 2022 van 9 tot 12 uur

SCHRIJF NU IN VOOR DE WORKSHOP