'NUFF SAID met o.a. Gayance, Native Sun, Stephen K. Amos en David Kau

GAYANCE smaakmaker en selector, neemt je met haar DJ set mee op een tocht door Afro-Caraïbische percussie en soulmuziek. Je hoeft enkel nog los te laten en helemaal op te gaan in de muziek. Gayance kwam in Montreal op de wereld maar woont nu al jaren in Brussel, ze deelde al het podium met grote sterren als Illa J, Kaytranada en Princess Nokia.

DAVID KAU (ZA) is een van de meest populaire komieken in Zuid-Afrika. Dit jaar wordt hij 40 en is hij al 20 jaar stand-up comedian. Hij viert dit met een eerste internationale tournee dat in september van start gaat in Europa, daarna doorgaat naar Noord-Amerika en eindigt in Afrika. Zijn nieuwe show draagt dan ook de toepasselijke titel Half Man Half Comic. Een ludieke verwijzing naar het feit dat hij al de helft van zijn leven een comedian is.

NATIVE SUN (VK) is een in Londen gebaseerd duo bestaande uit rapper Mohammed Yahya, geboren in Mozambique, en singer-songwriter Sarina Leah geboren in Londen met Caribische roots. Native Sun combineert hiphop en Afrikaanse ritmes in hun strijd voor universele vrede, gelijkheid en sociale rechtvaardigheid.

BABS GONS (NL) is schrijver, performer en theatermaker. Ze was jarenlang artistiek leider van Poetry Circle Nowhere en organiseerde daarvoor tien jaar lang een maandelijks podium voor jonge dichters en schrijvers in Paradiso. Festivals weten haar al jaren te vinden, want Gons weet hoe je publiek betovert met persoonlijke verhalen, vaak met een dramatische draai (haar bijnaam is niet voor niets Drama Koningin) maar ook met humor.

LATIF was enkele jaren terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagde en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen. Op ‘Nuff Said komt hij een stukje try outen voor zijn eerste avondvullende show dat op 24 november in première gaat in Arenberg.

STEPHEN K. AMOS (VK) is een veelgeprezen stand-up comedian. Dit najaar gaat hij op tour met zijn gloednieuwe show, Bouquets en Brickbats. Terwijl Brexit opdoemt, Trump ongebreideld regeert en iedereen tot het uiterste gedreven lijkt, is hij erop uit om ons op te vrolijken. Vergeet alles wat er gaande is in de wereld en dompel jezelf onder in de warmte van een van de meest sympathieke comedians uit het Verenigd Koninkrijk..

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

'Door een vergissing in data wordt de eerder aangekondigde Wally verplaatst naar een weekend in het voorjaar en wordt hij nu vervangen door Native Sun.'

 

Volgende editie: vrijdag 9 november 2018

Facebook

Stephen K. Amos


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 12 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuurcheques voor jongeren

De voorstelling is uitverkocht, probeer zeker op de avond zelf nog om aan tickets te geraken.