'NUFF SAID met o.a. Alex Agnew, Amir Sulaiman en Zino & Prisca

‘JASPER POSSON is de winnaar van de Lunatic Comedy Award 2017 en de nieuwe rijzende ster in comedy land. Hij speelde in het voorprogramma voor o.a. Bas Birker en Steven Mahieu. Deze vrolijke Antwerpenaar lacht met alles en iedereen; verzuurde politici, ongelukkige dolfijnen en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen.

AMIR SULAIMAN (VS), dichter, kunstenaar en activist, speelde een eerste keer samen met Brzzvll in 2010 op ‘Nuff Said. Die samenwerking smaakte voor ieder naar meer en in februari 2016 brachten ze samen het album ‘First Let’s Dance: A ‘Nuff Said Celebration’ uit. Het resultaat werd meer dan laaiend onthaald door de vaderlandse pers. Zo schreef Humo onder meer “Ondenkbaar dat er een coolere plaat dan deze zal verschijnen dit jaar.”.

ZINO & PRISCA is een duo dat bestaat uit Zino Moons en Prisca Agnes Nishimwe. Hij is een jonge Antwerpse duizendpoot die vooral bekend is omwille van zijn zachte beats vermengd met verknipte blues en soul. Zij is een van de meest getalenteerde zangeressen en slam poets uit Antwerpen. Ze trad vorig jaar op op Charlie’s GRRLfest. Helemaal alleen, a capella, op haar sokken bracht ze met haar engelenstem iedereen aan het huilen.

LATIF was enkele jaren terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagde en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen. Op ‘Nuff Said komt hij een stukje try outen voor zijn eerste avondvullende show dat op 24 november in première gaat in Arenberg.

ALEX AGNEW werd bekend toen hij in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het Leids Cabaret Festival won (Jury- en Publieksprijs). Alex Agnew heeft een Engelse vader en een Limburgse moeder. Een overdosis films, striphelden, en een ongezouten mening zorgt niet voor rustige, diepintellectuele humor, maar staat eerder voor rock’n roll comedy. In mei speelt hij zijn nieuwe show drie keer in het Sportpaleis. Twee van de drie shows zijn al uitverkocht.

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

 

Volgende editie: vrijdag 7 december 2018


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 12 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuurcheques voor jongeren

De voorstelling is uitverkocht, probeer zeker op de avond zelf nog om aan tickets te geraken.