'NUFF SAID FOR LIFE met Ahmed Ahmed, Ida Nielsen, Maysa Daw, Sesa en Paul Currie

‘Nuff Said is solidair in alles wat het onderneemt. Zo vieren we deze december- editie opnieuw de ‘NUFF SAID FOR LIFE. Een iets hogere ticketprijs, maar je krijgt daarvoor feestelijk lekkere hapjes en we schenken unieke Music for Life cocktails. Met een beetje geluk maak je kans op leuke prijzen met onze ‘Nuff Said-tombola. De opbrengst schenken we aan Palestina Solidariteit.

AHMED AHMED (VS) is comedian en acteur. Hij startte in 2005 de 'Axis of Evil' Comedy Tour, die ook uitgezonden werd op Comedy Central, en raakte zo bekend bij een internationaal publiek. Hij speelde in big budget Hollywood films en had een grote rol in de sitcom 'Sullivan and Sons'. Zelf regisseerde Ahmed ook de bekroonde documentaire 'Just Like Us', waarin jonge comedians van Beirut tot New York geen cultureel taboe uit de weg gaan.

IDA NIELSEN (DK) is voor eeuwig de laatste Funk Princess van Prince. Deze Deense bassiste werd in 2010 door zijne purperen hoogheid ontdekt en meteen aan het werk gezet in diens legendarische ‘the New Power Generation’ en ‘3rdeyegirl’. Ida Nielsen bracht naast haar tijd met Prince ook twee solo albums uit.

SESA (BE) laat zich inspireren door het alledaagse. Deze jonge slam poet puurt haar woorden uit muziek, emotie en levenservaring. In 2016 schreef ze haar jonge leven neer in zeven hoofdstukken. Onder de titel ‘The Thrill of Victory’ compileerde ze zo haar eerste dichtbundel.

MAYSA DAW (PS) is een jonge songwriter. Met haar enorme vastberadenheid en geflankeerd door de Palestijnse alternatieve scène brengt ze haar muziek naar internationale podia. In 2015 verblufte ze de muziekpers met het krachtig feministische lied ‘Who you are’, dat ze samen met de Palestijnse rapgroep DAM schreef. Twee jaar later volgde meteen haar debuutalbum ‘Between City Walls’.

PAUL CURRIE (IE) is het briesend, bebaarde middelpunt van zijn eigen gekte. De man startte ooit een carrière als circus-leraar en straatartiest, daarna zette hij de stap naar stand-up. Niet enkel ziet Currie er uit als een verdwaalde Viking, ook zijn show lijkt ver van huis. Is het een comedian? Of een absurdist? Zijn act is hoe dan ook compleet anders dan wat je ooit zag. “A one-man Monty Python on acid” quote The List UK..

Volgende editie: vrijdag 1 februari 2019


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Steun het goede doel - 'Nuff Said For Life: 17 euro
  • Steun het goede doel - 'Nuff Said For Life (- 26 jaar): 13 euro
  • Kansentarief: 7 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuurcheques voor jongeren

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger