'NUFF SAID met Loyiso Gola, Sa-Roc, Anna Khina, Lisette Ma Neza en Jeroen Leenders

‘Nuff Said, een podium vol stad!
‘Nuff Said…. is jouw ervaren fixer van borrelend en internationaal podiumplezier.
Comedy, literatuur, muziek… je zegt het maar. Elke maand draaien we een nieuwe blend van underground en mainstream in een enig ‘Nuff Said-recept. Nooit belegen, altijd vers..

De funkateers van Brzzvll en woordjongleur Johan Petit duwen elke maand jouw ‘Nuff Said rollend..

LOYISO GOLA (ZA) brengt met typische satirische humor al jouw ideeën over politiek, ras en geschiedenis aan het wankelen. Scherp en ontnuchterend haalt hij uit. Loyiso is niet voor niets één van Zuid-Afrika’s meest gevolgde comedians. “Loyiso Gola smashes white privilege like an avocado” - Herald Sun

SA-ROC (VS) is hard op weg een van de meest productieve artiesten van haar tijd te worden. Met dertien albums in 10 jaar is ze een invloedrijke stem in de ‘Conscious HipHop’. Sa-Roc besluipt je met haar gruizige stem, openhartig activisme en lyrische bedrevenheid. “One of the most formidable microphone mavens in the game” - Okayplayer.com

ANNA KHINA (BE) is de winnares van de laatste editie van de jongerenwedstrijd Violencia. Deze zangeres bracht een heel persoonlijke tekst over hoe ze met haar familie in België belandde en overtuigde de jury met een prachtig lied.

LISETTE MA NEZA (BE) won vorig jaar het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam. Behoorlijk uniek was dat: als eerste Nederlandstalige vrouw blies ze niet alleen de jury omver maar nam ze bovendien ook de Publieksprijs mee. Kort daarna zette Lisette haar overwinningsmars voort en werd ze tweede op het Europees Kampioenschap Poetry Slam.

JEROEN LEENDERS (BE) beschouwt comedy als een echte ambacht en dat valt meteen op. Bij Jeroen geen halve ideeën, wel 100% vol. In de stand-up scène van de Lage Landen valt Leenders’ naam vaak als een hooggewaardeerd collega. Een must-see voor liefhebbers van de pure stand-up comedy.

Volgende editie: vrijdag 1 maart 2019
Facebook


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 12 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuurcheques voor jongeren

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger