'NUFF SAID

met Soe Nsuki, Sharrif Simmons, Carmien Michels, Jarred Christmas & Arbi El Ayachi

SOE NSUKI (BE) is al langer geen onbekende meer. Comedienne, journaliste bij Charlie magazine, B-girl en zoveel meer. Ondertussen werden haar good vibes ook opgepikt door televisie. Ze was te zien in onder andere ‘Weg zijn wij’ en ‘Slimste Mens Ter Wereld’. In december is ze in première gegaan met haar eerste avondvullende voorstelling ‘Soetopia’, de ultieme feel good show!

SHARRIF SIMMONS (VS) is een gerenommeerde dichter afkomstig uit Alabama. Hij deelde reeds het podium met grote namen zoals Mos Def, Talib Kweli en Saul Williams. De liefde voor het dichten begon voor Simmons bij een baantje in de kleine, maar geprezen boekenwinkel van zijn tante. Vandaag reist hij door de Verenigde Staten en Europa met eigen werk.

CARMIEN MICHELS (BE) danst tussen pen en podium, tussen urban en klassiek. Ze schreef de romans ‘We zijn water’ (2013) en ‘Vraag het aan de bliksem’ (2015). In 2016 won ze het Nederlands en Europees Kampioenschap Poetry Slam en haalde ze brons op het Wereldkampioenschap in Parijs. In november 2017 verscheen haar poëziedebuut ‘We komen van ver’.

JARRED CHRISTMAS (NZ) is een innovatieve stand-upper uit het Britse circuit. Jarreds humor is vlot en spontaan gebracht met meesterlijke improvisatie en energieke verhalen. Jarred is een vaste waarde op het Edinburgh Festival en een gewilde headliner op internationale festivals over heel de wereld. “One of the funniest men to pick up a microphone” – Time Out

ARBI EL AYACHI (BE) loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen de stroom in: koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Op ‘Nuff Said komt hij stukjes try outen voor zijn eerste avondvullende show die op 11 oktober in première gaat in ccBe.

Volgende editie: vrijdag 5 april
Facebook


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 12 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuurcheques voor jongeren

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger.