'NUFF SAID

met Jan Linssen, Collieman, Rebekka De Wit, Daliso Chaponda & Arbi El Ayachi

JAN LINSSEN (BE) klom zeven jaar geleden op een podium om zijn omgeving te plezieren. En met succes. Jan treedt ondertussen zo’n 100 keer per jaar op en deelde al het podium met o.a. Wim Helsen, Philippe Geubels en Bart Cannaerts. Jan stond in de finale van de Culture Comedy Award in 2012 en in die van de Lunatic Comedy Award in 2013.

COLLIEMAN (BE) mag dan geen dreadlocks of Jamaicaanse roots hebben, zijn stem, teksten en sound zouden je met gesloten ogen toch danig in de war sturen. De jonge Gentenaar klinkt immers als een rasechte reggaemuzikant. Voor zijn debuutplaat The Same Blood kreeg hij lof uit alle windstreken, én podiumplekken op reggae-walhalla's als Couleur Café, Reggae Geel en Polé Polé.

REBEKKA DE WIT (NL) is schrijver en theatermaker. Na geprezen voorstellingen als ‘Hoe dit het verhaal werd’, ‘Heimat’ en ‘Presentatie van een ongecensureerd moppenboek’ verscheen in 2015 haar debuutroman ‘We komen nog één wonder tekort’, een tragikomisch familieverhaal. Vol intelligente overpeinzingen over een verzoening met de imperfecties van het bestaan.

DALISO CHAPONDA (MW) is afkomstig uit Malawi en werd beroemd door Britain's Got Talent waar hij het in 2017 tot in de finale schopte. Hij werd een Facebook- en YouTube-ster met meer dan 100 miljoen weergaven van zijn optredens. Ondertussen treedt hij op over heel de wereld en op de grootste comedyfestivals in Edinburgh, Melbourne en Montreal.

ARBI EL AYACHI (BE) test nog enkele stukjes voor zijn eerste avondvullende in ccBe. Hij belooft dat het andere stukjes zullen zijn dan op de vorige ‘Nuff Said.

Facebook

Volgende editie: vrijdag 3 mei


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Standaardtarief: 12 euro
  • student - 26 jaar: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • ccBe
  • Driekoningenstraat 126
  • 2600 Berchem

Extra

Deze voorstelling staat niet open voor betaling met Cultuurcheques voor jongeren

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt.
Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger.