OVER CCBE > partners

Op deze pagina

ccBe is meer dan een werking alleen. Zo hebben een aantal andere organisaties ook hun kantoren bij ons in het gebouw. Om cultuur op elk domein een boost te geven, werken we samen met verschillende partners.

'Nuff Said

’Nuff Said kan je best samenvatten in drie zinnen: Een avond vol comedy, muziek en woord. Een swingende mix van opkomend talent en (inter)nationaal bekende gasten. Een plek met een divers aanbod, voor een divers publiek. Mourad Bekkour richtte zijn multidisciplinaire podiumproject op in 2008. Ondertussen wordt het project gedragen door een dertigtal vrijwilligers, net als het publiek een bonte mix van nationaliteiten, huidskleuren en religies. Sinds het prille begin zet ’Nuff Said in op kwaliteit: een goed concept met sterke artiesten.

WArd/waRD

WArd/waRD is het Vlaams-Nederlandse gezelschap van choreografe Ann Van den Broek. 15 Jaar geleden begon zij met het creëren van eigen werk. ccBe heeft een sterke binding met Ann en steunt haar al van bij de start. WArd/waRD heeft de afgelopen jaren een succesvol eigen stempel weten te drukken op de dans in België en Nederland en ver daarbuiten.

Kosmonaut Production

Kosmonaut Production is een managementbureau voor artiesten. Ze begeleiden de artiest van A tot Z en trachten zijn traject en specifieke ideeën gestaag vorm te geven. Actief betrokken zijn bij het hele creatieproces en meer te bieden dan enkel administratieve en productionele ondersteuning is een van de pijlers van hun werking. Kosmonaut richt zich zowel op jonge als ervaren makers uit verschillende kunstdisciplines en werkt via een samenwerkingsverband op langere termijn.

Muziektheater De Kolonie

Muziektheater De Kolonie maakt artistiek en toegankelijk muziektheater waarin woord en beeld naadloos met een intrigerende compositie tot een geheel versmelten. Samen met Bo Spaenc maken top-kunstenaars voorstellingen waarin livemuziek een stuwende tegenspeler wordt. Muziektheater De Kolonie maakt muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar en hun familie en voor volwassenen.

For All Queens