SCHOLEN

Wij missen jullie bij ccBe! Helaas kunnen we in dit uitzonderlijk schooljaar de magie van de schoolvoorstellingen niet samen beleven. Maar toch hebben we nog een mooi muzisch aanbod waarvoor we jullie graag warm willen maken.

Met de Op Visite-voorstellingen komt het cultuurcentrum naar jouw school. Wij selecteerden vier voorstellingen voor kleuters en leerlingen van het eerste tot het derde leerjaar, die in de vertrouwde klasomgeving kunnen spelen. Zo brengen de spelers een stukje magie in de klas.

Maak jouw keuze uit onderstaande voorstellingen en schrijf je school in via het formulier. Je ontvangt een bevestigingsmail van je reservering in volgorde van ontvangst. Als de voorstelling van je keuze volzet is, zet je dan zeker op de wachtlijst.

Berchemse scholen die een Op Visite-voorstelling willen ontvangen, vullen op de pagina van de gewenste voorstelling het formulier in. De schoolprogrammator zal je dan contacteren.

OP VISITE | Cirkanto

Solita (K1, K2, K3)

zo 1 nov 2020 tot wo 30 jun 2021

Omdat het soms een hele onderneming is, zo'n uitstapje naar het cultuurcentrum, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar jouw school. Wij selecteerden drie verschillende voorstellingen die in de vertrouwde klas omgeving kunnen plaatsvinden.

OP VISITE | Kleinood

De Meester (L1, L2, L3)

vr 8 jan 2021 tot wo 30 jun 2021

In de klasvoorstelling ‘De Meester’ komt een nieuwe meester de echte juf of meester “een uurtje vervangen”. Wat begint als een gewone les, verandert in een absurd verhaal over het echte leven van deze meester, buiten de school.

OP VISITE | 4Hoog

Fee (instap, K1, K2)

ma 1 mrt 2021 tot wo 30 jun 2021

Een meisje komt de klas binnen. Ze lijkt op een panda. En even later op een appelboom. Maar neen! Ze doet maar alsof. Het is Fee!

OP VISITE | ROESTgroep

Struis (L1, L2)

do 1 apr 2021 tot wo 30 jun 2021

De aarde is uitgeput en er volgt een hoge vloedgolf. Op elk dak woont nu een dier. Elk dier moet nu een steentje bijdragen. En dat blijkt voor Frédèrik, de struisvogel, een hele opgave te zijn.

Radio Fiona op school

Podcast (L2 tot L6)

do 1 apr 2021 tot wo 30 jun 2021

In de lege wandelgangen van een schouwburg is de conciërge Fiona alleen achter gebleven. Om de leegte in huis – en in haar hart – te vullen, start Fiona haar eigen radioprogramma en brengt zo het theater weer even tot leven.

pak-ket-mee-pakket op school

OOGST & hirngespinst (L2 tot L6)

ma 12 apr 2021 tot zo 16 mei 2021

OOGST en hirngespinst repareren de wereld met kinderen. Hun pak-ket-mee-pakket helpt je om zelf, hier en daar, je eigen buurt en stad een beetje te repareren. Koop jouw pakket in Bib De Poort!