SCHOLEN

ccBe heeft voor de scholen een fijn cultuuraanbod voorzien komend schooljaar 2020-2021!

Ga naar de voorstelling van je keuze en schrijf je school in via het formulier.

Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt. Je ontvangt een bevestigingsmail van je reservering in volgorde van ontvangst. Als de voorstelling van je keuze volzet is, zet je dan zeker op de wachtlijst. Pas in september maken we de reservering definitief op basis van de Corona spelregels die dan van kracht zijn.

 

Met de OP VISITE Voorstellingen komt het cultuurcentrum naar uw school. Wij selecteerden vier voorstellingen voor kleuters en eerste tot derde leerjaar die in de vertrouwde klasomgeving kunnen spelen. Zo brengen de spelers een stukje magie in de klas! Om een OP VISITE voorstelling te boeken, neem je contact op met het cultuur- of ontmoetingscentrum van je district. Berchemse scholen kiezen de OP VISITE voorstelling(en) die je op school wil ontvangen en vullen het formulier in.
 

OP VISITE | Cirkanto (K2, K3, L1)

Solita

zo 1 nov 2020 tot vr 30 apr 2021

Omdat het soms een hele onderneming is, zo'n uitstapje naar het cultuurcentrum, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar jouw school. Wij selecteerden drie verschillende voorstellingen die in de vertrouwde klas omgeving kunnen plaatsvinden.
niet reserveerbaar

Elias Vandenbroucke & Robin Keyaert

WORKSHOP IN DE KLAS | The Golden Record (L4, L5, L6)

wo 4 nov 2020 tot vr 4 dec 2020

In 1977 werd ‘The Golden Record’ met daarop de soundtrack van de aarde, door NASA de ruimte ingestuurd en zweeft nog steeds tussen de sterren.
niet reserveerbaar

Sprookjes Enzo | Pietro Chiarenza

Kat met laarzen 5+

ma 1 feb 2021 - 14.00 uur

Vertrouw jij een kat die laarzen aan heeft en praat? Wij niet … of toch? Want deze kat is een ongelofelijk beest: hij kan toveren! Misschien heb je het verhaal al gehoord, maar je hebt het vast nog nooit gezien zoals wij het laten zien. Als een ondeugend poëtisch verhaal op kousenvoeten.

Meurman & de Rudy

KNAL (L3, L4, L5)

di 23 feb 2021 - 10.30 uur

Een groep mensen begint een ruimtereis. Niet zomaar een ruimtereis. Ze tuimelen door het heelal. Ze reizen langs alle planeten van ons zonnestelsel en nemen van elke planeet een stukje mee.

OP VISITE | 4Hoog

Fee (K1, K2)

ma 1 mrt 2021 tot vr 7 mei 2021

Een meisje komt de klas binnen. Ze lijkt op een panda. En even later op een appelboom. Maar neen! Ze doet maar alsof. Het is Fee!

4Hoog

Kom wel (K1, K2, K3)

ma 15 mrt 2021

Thelma en Louise zijn jarig en dat wordt gevierd! Vlaggetjes, cadeautjes en taart. Alles is er, nu alleen nog wachten… Een kleurrijke, surreële jazzy-country voorstelling over jezelf zijn, over samen en alleen, over wachten en nog eens wachten, over verjaren, over anders zijn en toch ook niet.

keski.e.space

Raaklijnen (L2, L3)

ma 29 mrt 2021

Een publiek, een vierkante ruimte, kleurrijke meetkundige vormen. Met die eenvoudige elementen creëren de drie dansers een prikkelend spel dat de grenzen aftast van de ruimte tussen mensen. Met de dansers als gids verken je de speelruimte en ontdek je steeds nieuwe perspectieven.

OP VISITE | ROESTgroep (L1, L2)

Struis

ma 17 mei 2021 tot wo 30 jun 2021

De aarde is uitgeput en er volgt een vloedgolf die zo hoog is dat heel wereld tot aan de 2e verdieping onder water staat. Op elk dak woont nu een dier. Elk dier moet nu een steentje bijdragen. Tot ongenoegen van de Boze Buurman blijkt dit voor Frédèrik, de struisvogel, een hele opgave te zijn.