Speelse Spoedcursus Spelling

De ideale voorbereiding op Het Groot Dictee Heruitgevonden

Creatief Schrijven vzw ontwikkelde een speelse spoedcursus spelling. Want hoe fraai u ook kan schrijven, een spellingfout doet uw zinnen trillen en uw lezer rillen. Niet meer helemaal zeker hoe u aan boord van 't Kofschip stapt? En of u pannenkoeken wel of niet met een tussen-n bakt? In de spoedcursus spelling zetten we de belangrijkste regels nog eens op een rijtje. Terwijl u vlijtig de puntjes op de i zet, krijgt u koffie of thee en een koek geserveerd. De ideale voorbereiding voor wie deelneemt aan Het Groot Dictee Heruitgevonden op vrijdag 7 december. 

De cursus is volzet. U kan zich nog inschrijven op de wachtlijst. Zodra er een plaats vrijkomt, wordt u gecontacteerd. Hiervoor mailt u naar bib.depoort@stad.antwerpen.be met vermelding van:de activiteit uw naam, e-mail en telefoonnummer en dat het over een wachtlijstinschrijving gaat.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • gratis

Bekijk ook in cc

Het Groot Dictee Heruitgevonden

Voor iedereen die van taal houdt

vr 7 dec 2018 - 20.00 uur

Het Groot Dictee Heruitgevonden is een speelsere vorm van het originele Groot Dictee der Nederlandse Taal en op maat voor iedereen die van taal houdt. Voor dit dictee is het dus niet nodig om het Groene Boekje uit het hoofd te kennen want taalplezier staat centraal.