PRAKTISCH > tickets

Op deze pagina

50% procent

In eerste instantie zal maar 50% van onze zaal beschikbaar zijn en werken we dit seizoen zonder genummerde plaatsen. Zo kunnen we voldoende afstand voorzien tussen het publiek. Daarom vragen we je om steeds tickets gebundeld te kopen per bubbel, op die manier kunnen we een optimaal veilige zaalplanning maken.

via deze website

Surf op onze website naar de voorstelling die je wil bijwonen. Je kiest vervolgens je plaats en betaalt online. Je hebt de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard. Na betaling ontvang je jouw elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

aan de balie van de bib

Je kan tickets kopen en printen in bibliotheek De Poort, om de hoek van het cultuurcentrum. De tickets worden verkocht aan de balie van de jeugdafdeling op het gelijkvloers. Tickets kunnen enkel met Bancontact betaald worden. De balie van ccBe is enkel nog toegankelijk een uur voor aanvang van een voorstelling.

bij alle Antwerpse cultuurcentra

Aan de onthaalbalies van de Antwerpse cultuurcentra kan je tickets kopen voor voorstellingen en evenementen van alle Antwerpse cultuurcentra. De openingsuren van de onthaalbalies vind je via hier.

voorverkoop

De voorverkoopprijs vervalt een uur voor aanvang van de voorstelling. Als je daarna nog tickets wil kopen, betaal je de kassaprijs. Het voorverkooptarief geldt enkel indien de tickets ook effectief op voorhand zijn betaald.

uitverkocht

Laat je op de wachtlijst zetten door te mailen naar ccbe@antwerpen.be. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht van ons. Of kom een uur voor de voorstelling naar ccBe.

kom op tijd

Alle voorstellingen starten stipt op het vermelde uur. De kassa en de bar gaan open een uur voor de voorstelling. Laatkomers kunnen geweigerd worden.

terugbetaling

Tickets worden nooit terugbetaald of omgeruild, met uitzondering van een geannuleerde voorstelling. In geval van een nieuwe Covid19-golf werken we uiteraard met flexibele annuleringsvoorwaarden.