Tickets

VIA DE WEBSITE

Op onze website surft u naar de voorstelling van uw keuze. U kiest vervolgens uw plaats en betaalt online. U heeft de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard. Na betaling ontvangt u uw elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Indien u de tickets op papier via de post wenst te ontvangen betaalt u hiervoor 2 euro extra.

 

AAN DE ONTHAALBALIE

Voor de aankoop van uw tickets voor ccBe kan u terecht in bibliotheek De Poort – Willem Van Laarstraat 15, 2600 Berchem.
De tickets worden verkocht aan de balie van de jeugdafdeling op het gelijkvloers van dinsdag t.e.m. donderdag tussen 10 en 20 uur en op vrijdag en zaterdag tussen 10 en 17 uur. (Tijdens de zomermaanden juli en augustus is de bib open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur en op donderdag van 10 tot 20 uur, het onthaal van ccBe is gesloten tijdens de maanden juli en augustus).
Tickets kunnen enkel met bancontact betaald worden.
De balie van ccBe zal enkel nog toegankelijk zijn een uur voor aanvang van een voorstelling.

 

VOORVERKOOPPRIJS

De voorverkoopprijs vervalt op de dag van de voorstelling 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Bij voorstellingen in het weekend, vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 16 uur. Als u daarna nog tickets wilt kopen, betaalt u de kassaprijs.

 

UITVERKOCHT

Laat u op de wachtlijst zetten. Stuur een mail naar ccbe@antwerpen.be. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijgt u bericht van ons.


Laatkomers kunnen de toegang tot de voorstelling geweigerd worden zonder terugbetaling.